Combi Blokarten en Powerkiten

Combi Blokarten & Powerkiten: Dubbel Windplezier op Texel

Bij deze combinatie hoef je niet te kiezen, maar geniet je volop van windsportactie. In twee sessies krijg je beide activiteiten onder de knie en waai je heerlijk uit op het strand.

COMBI BLOKARTEN EN POWERKITEN, DÉ COOLSTE WINDCLINIC VAN TEXEL!

Ben je op zoek naar een spectaculaire activiteit? Kies dan voor de 2,5 uur durende combi Powerkiten én Blokarten!

Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, doe je natuurlijk bij dé Blokartspecialist van Texel! Test je moed en stuurvaardigheden op het Texelse strand! Een blokart is een ingenieus voertuig op drie wielen, speciaal ontworpen om strandzeilen toegankelijk te maken voor iedereen, zelfs zonder specifieke ervaring. Voordat je het weet, race je met verbazingwekkende snelheid over het zand en scheer je vlak langs de branding. Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagst en dus bereik je de hoogste snelheden!

Tijdens de clinic krijg je uitleg over de techniek, zeilregels en veiligheid. Je werkt met een buddy-systeem, waarbij je aan een partner wordt gekoppeld. Jullie wisselen elkaar af in één blokart en ondersteunen en coachen elkaar op basis van onze instructies en begeleiding. Op deze manier leer je samen met ons het snelst het maximale uit jezelf en je blokart te halen. Daarna is er volop ruimte om je moed en stuurvaardigheden te testen!

Powerkiten, het is geen gewoon vliegeren en zeker geen kinderspel. Voel hoe de wind trekt of draait en ervaar hoe de vlieger daarop reageert. Ga je van nature voor controle en ga je de strijd aan met de vlieger? Of ben je flexibel en durf je je te laten meeslepen door de vlieger? In kleine groepjes leer je de vlieger voelen en besturen. Je begint met kleine "trainerkites" en het doel is natuurlijk om steeds grotere vliegers onder controle te krijgen.

Actief zijn op Texel? Boek nu en beleef plezier!

NB. Voor blokarten zijn we afhankelijk van het getij en vereisen we windsnelheden van 4,5 bft tot 6 bft uit de juiste richting. Als de weersomstandigheden het blokarten niet toelaten, bieden we een alternatief buitenprogramma aan. Bij het reserveren bieden we een aantal alternatieven waaruit je kunt kiezen.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden