familiedag op texel

Maak van de familiedag een TOP dag!

De leukste activiteiten georganiseerd door Texelaars

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke familie

Vanaf 8 tot 250 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

bedrijfsuitje texel

Familiedag naar Texel -succes garantie

Als je met de familie een gezellig dagje organiseert, is het natuurlijk het belangrijkste dat iedereen elkaar weer eens ziet en bij kan praten. Maar maak een familiedag of familieuitje extra bijzonder en misschien wel het hoogtepunt van het jaar door naast het samenzijn ook nog een leuke activiteit te gaan doen.

Het is heerlijk om met z’n allen te genieten en een verzorgd dagje te beleven zonder te hoeven rennen, vliegen of koken. Ga voor een sportieve activiteit of de keuken in voor een workshop koken. Doe een zeskamp, een wandel- of fietstocht met of zonder GPS, of een puzzeltocht. Ga op pad met huifkarren, speel een citygame of los puzzels op in een escaperoom. De mogelijkheden lijken bijna onuitputtelijk.

Door te kiezen voor een familiedag op Texel, kies je eigenlijk voor succesgarantie. Het eiland Texel is een geweldig eiland voor een uitje met de familie. Er is zoveel keuze uit allerlei groepsactiviteiten voor alle leeftijden.

Wij, de Texelaars achter Texeltours, zijn geboren en getogen inwoners van het eiland en hebben jarenlange ervaring in het werken met groepen en het organiseren van diverse uiteenlopende events.

Kies voor Texeltours en je kiest voor een familiedag die:

  • Goed op elkaar afgestemd is
  • Geschikt is voor de hele groep
  • Aan alle wensen voldoet
  • Past binnen jullie budget


Weten wat er allemaal mogelijk is op Texel?

  De leukste Texel Tours tips

>30 jaar

organiseren van uitjes

All-in mogelijk

Zonder zorgen op pad

+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 

Een familiedag op Texel is een geweldige manier om tijd door te brengen met je dierbaren en tegelijkertijd te genieten van al het moois dat het eiland te bieden heeft. Er zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden die geschikt zijn voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Begin de dag met een mooie wandeling over het strand en geniet van het uitzicht op de Waddenzee. Misschien kom je zelfs zeehonden tegen! Na de wandeling kun je een bezoek brengen aan Ecomare, waar je meer te weten komt over de natuur en het zeeleven rondom Texel. Ook kun je hier een kijkje nemen bij de zeehondenopvang.


Voor de avontuurlijke families is een bezoek aan Klimmen EnZo een aanrader. Hier kun je klimmen en tokkelen op verschillende parcoursen, van makkelijk tot moeilijk. Of huur een fiets en verken het eiland op eigen tempo. Er zijn diverse fietsroutes die langs mooie plekken en bezienswaardigheden leiden.


Als afsluiter van de dag kun je genieten van een gezamenlijk diner in een van de vele restaurants op Texel. Hier kun je genieten van heerlijke Texelse specialiteiten, zoals lamsvlees of vis uit de Waddenzee. Een familiedag op Texel is een dag om nooit te vergeten!

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden