familiedag op texel

Maak van de familiedag een TOP dag!

De leukste activiteiten georganiseerd door Texelaars

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke familie

Vanaf 8 tot 250 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

bedrijfsuitje texel

Familiedag naar Texel -succes garantie

Als je met de familie een gezellig dagje organiseert, is het natuurlijk het belangrijkste dat iedereen elkaar weer eens ziet en bij kan praten. Maar maak een familiedag of familieuitje extra bijzonder en misschien wel het hoogtepunt van het jaar door naast het samenzijn ook nog een leuke activiteit te gaan doen.

Het is heerlijk om met z’n allen te genieten en een verzorgd dagje te beleven zonder te hoeven rennen, vliegen of koken. Ga voor een sportieve activiteit of de keuken in voor een workshop koken. Doe een zeskamp, een wandel- of fietstocht met of zonder GPS, of een puzzeltocht. Ga op pad met huifkarren, speel een citygame of los puzzels op in een escaperoom. De mogelijkheden lijken bijna onuitputtelijk.

Door te kiezen voor een familiedag op Texel, kies je eigenlijk voor succesgarantie. Het eiland Texel is een geweldig eiland voor een uitje met de familie. Er is zoveel keuze uit allerlei groepsactiviteiten voor alle leeftijden.

Wij, de Texelaars achter Texeltours, zijn geboren en getogen inwoners van het eiland en hebben jarenlange ervaring in het werken met groepen en het organiseren van diverse uiteenlopende events.

Kies voor Texeltours en je kiest voor een familiedag die:

  • Goed op elkaar afgestemd is
  • Geschikt is voor de hele groep
  • Aan alle wensen voldoet
  • Past binnen jullie budget


Weten wat er allemaal mogelijk is op Texel?

  De leukste Texel Tours tips

>30 jaar

organiseren van uitjes

All-in mogelijk

Zonder zorgen op pad

+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 

Een dagje met de familie op Texel is niet zomaar een dag, het is een onvergetelijk avontuur vol samenzijn en ontdekkingen te midden van de pracht van het eiland. Er wachten talloze activiteiten en bezienswaardigheden die voor iedereen, van jong tot oud, iets speciaals bieden.

Begin de dag met een schilderachtige wandeling langs het strand en laat je betoveren door het adembenemende uitzicht over de Waddenzee. Wie weet ontmoet je zelfs nieuwsgierige zeehonden! Na de wandeling is een bezoek aan Ecomare een must, waar je inzicht krijgt in de wonderen van de natuur en het zeeleven rondom Texel. Vergeet ook niet langs te gaan bij de zeehondenopvang.

Voor families die houden van avontuur is een bezoek aan Klimmen EnZo een absolute aanrader. Hier kunnen jullie klimmen en tokkelen op diverse parcoursen, variërend van eenvoudig tot uitdagend. Of huur een fiets en ontdek het eiland op eigen tempo, langs pittoreske plekjes en boeiende bezienswaardigheden.

Als afsluiter van deze onvergetelijke dag kunnen jullie samen genieten van een heerlijk diner in een van de vele restaurants op Texel. Laat je smaakpapillen verwennen met lokale specialiteiten, zoals smaakvol Texels lamsvlees of verse vis uit de Waddenzee. Een familiedag op Texel wordt een herinnering die voor altijd koestert wordt!

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden