amerikaanse schoolbus texel huren

Ontdek de Amerikaanse schoolbus op Texel

Durf jij in te stappen in onze marineblauw schoolbus?

chauffeur in schoolbus op texel

Amerikaanse Schoolbus, een unieke ervaring op Texel

Wanneer je je op Texel bevindt en op zoek bent naar een buitengewone manier om het eiland te ontdekken, is het huren van een Amerikaanse schoolbus bij TexelTours een fantastische keuze. Deze schitterende bussen vallen niet alleen op, maar bieden ook een comfortabele manier om de voornaamste bezienswaardigheden van Texel te verkennen.

Kies voor een unieke ervaring en ontdek het eiland in stijl met TexelTours!

Voordelen van het huren van een

Amerikaanse schoolbus bij Texel Tours

uniek vervoer op texel

Unieke ervaring

Het huren van een Amerikaanse schoolbus bij Texel Tours betekent niet alleen een rit, maar een onvergetelijke ervaring voor iedereen! Onze bus is niet te missen en trekt gegarandeerd de nieuwsgierige blikken van voorbijgangers.
veilig busvervoer

Comfortabel en veilig

Reizen met Texel Tours is een waar genot, dankzij onze uiterst comfortabele bussen met ruim voldoende zitplaatsen voor al onze passagiers. Wat het nog beter maakt, is dat onze bussen zijn voorzien van alle essentiële veiligheidsmaatregelen, waardoor je je volledig op je gemak kunt voelen tijdens de hele rit.
busvervoer voor groepen op texel

Geschikt voor groepen

De Amerikaanse schoolbus van Texel Tours is de ideale keuze voor groepen die het eiland willen verkennen. Met plaats voor maximaal 44 passagiers is de bus perfect geschikt voor grote gezelschappen.
busvervoer texel flexibel

Flexibiliteit

Het huren van een Amerikaanse schoolbus bij Texel Tours geeft je de ultieme vrijheid om jouw avontuur vorm te geven. Bepaal zelf je bestemming en beslis hoelang je op elke plek wilt vertoeven. Deze onafhankelijkheid stelt je in staat om Texel te ontdekken op jouw eigen tempo en op de meest fascinerende plekken te stoppen.
bus huren op texel

Hoe werkt het huren van een Amerikaanse schoolbus

Het huren van een Amerikaanse schoolbus bij Texel Tours is heel eenvoudig. Je kunt online of telefonisch een reservering maken. De bus kan worden gehuurd voor een dag of meerdere dagen, afhankelijk van je wensen.
kosten busvervoer texel

Wat zijn de kosten van het huren van een Amerikaanse schoolbus

Het huren van een Amerikaanse schoolbus bij Texel Tours is een fluitje van een cent. Maak eenvoudig een reservering online of telefonisch, en kies de optie die het beste past bij jouw plannen. Of je nu voor één dag of meerdere dagen wilt huren, bij Texel Tours stemmen we graag af op jouw specifieke wensen.
                   

Vragen over de Amerikaanse schoolbus

Hoe is de Amerikaanse schoolbus verzekerd

We beschikken over alle vergunningen, de bussen zijn conform wettelijke eisen gekeurd en adequaat verzekerd.

Wat zit er allemaal bij de huurprijs in?

De prijzen zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers, btw en inzittendenverzekering, tenzij anders aangegeven.

Kunnen we de schoolbus van te voren in het echt zien?

Kom eens langs om onze bussen te bekijken. Ook wanneer u besluit geen bus bij ons te huren, we vinden het altijd leuk ons ‘busmuseum’ te showen en hebben altijd tijd voor een kopje koffie of thee.

Wat kun je allemaal doen met de schoolbus?

Amerikaanse Schoolbussen zijn ideaal als personenvervoer. U kunt er bijvoorbeeld uw gasten tijdens uw bruiloft mee laten vervoeren, waarbij hij ook erg leuk is voor de trouwfoto’s. Voor schoolreisjes is deze bus extra leuk: leerlingen zullen een ritje met de gele schoolbus niet snel vergeten. Daarnaast is deze bus een enorme blikvanger die eenvoudig kan worden voorzien van bestickering. Hierdoor is deze bus zeer geschikt voor promotietours en parades of in te zetten als ‘Hop-On Hop-Off Bus’.