amerikaanse schoolbus texel huren

Ontdek de Amerikaanse schoolbus op Texel

Durf jij in te stappen in onze marineblauw schoolbus?

chauffeur in schoolbus op texel

Amerikaanse Schoolbus, een unieke ervaring op Texel

Als je op Texel bent en op zoek bent naar een unieke manier om het eiland te verkennen, dan is het huren van een Amerikaanse schoolbus bij TexelTours een geweldige optie. Deze prachtige bussen zijn niet alleen opvallend, maar bieden ook een comfortabele manier om de belangrijkste bezienswaardigheden van Texel te verkennen.

Voordelen van het huren van een

Amerikaanse schoolbus bij Texel Tours

uniek vervoer op texel

Unieke ervaring

Het huren van een Amerikaanse schoolbus bij Texel Tours biedt een unieke en leuke ervaring voor iedereen. De bus is zeer opvallend en zal zeker de aandacht trekken van voorbijgangers. Bovendien is het een geweldige manier om samen met vrienden of familie te genieten van een bijzondere rit op Texel.
veilig busvervoer

Comfortabel en veilig

De bussen van Texel Tours zijn zeer comfortabel en bieden voldoende ruimte voor passagiers. Bovendien zijn de bussen uitgerust met alle nodige veiligheidsvoorzieningen, zodat passagiers zich geen zorgen hoeven te maken over hun veiligheid tijdens de rit.
busvervoer voor groepen op texel

Geschikt voor groepen

De Amerikaanse schoolbus is ideaal voor groepen die het eiland willen verkennen. De bus biedt plaats aan maximaal 40 passagiers en is dus geschikt voor grote groepen. Bovendien kunnen passagiers tijdens de rit genieten van het prachtige uitzicht op Texel.
busvervoer texel flexibel

Flexibiliteit

Als je een Amerikaanse schoolbus huurt bij Texel Tours, kun je zelf bepalen waar je naartoe gaat en hoelang je op een bepaalde plek wilt blijven. Dit geeft je de vrijheid om het eiland te verkennen op je eigen tempo en om te stoppen bij plaatsen die je interessant vindt.
bus huren op texel

Hoe werkt het huren van een Amerikaanse schoolbus

Het huren van een Amerikaanse schoolbus bij Texel Tours is heel eenvoudig. Je kunt online of telefonisch een reservering maken. De bus kan worden gehuurd voor een dag of meerdere dagen, afhankelijk van je wensen.
kosten busvervoer texel

Wat zijn de kosten van het huren van een Amerikaanse schoolbus

De kosten van het huren van een Amerikaanse schoolbus bij Texel Tours zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de huur en het aantal passagiers.
                   

Vragen over de Amerikaanse schoolbus

Hoe is de Amerikaanse schoolbus verzekerd

We beschikken over alle vergunningen, de bussen zijn conform wettelijke eisen gekeurd en adequaat verzekerd.

Wat zit er allemaal bij de huurprijs in?

De prijzen zijn inclusief chauffeur, brandstof, kilometers, btw en inzittendenverzekering, tenzij anders aangegeven.

Kunnen we de schoolbus van te voren in het echt zien?

Kom eens langs om onze bussen te bekijken. Ook wanneer u besluit geen bus bij ons te huren, we vinden het altijd leuk ons ‘busmuseum’ te showen en hebben altijd tijd voor een kopje koffie of thee.

Wat kun je allemaal doen met de schoolbus?

Amerikaanse Schoolbussen zijn ideaal als personenvervoer. U kunt er bijvoorbeeld uw gasten tijdens uw bruiloft mee laten vervoeren, waarbij hij ook erg leuk is voor de trouwfoto’s. Voor schoolreisjes is deze bus extra leuk: leerlingen zullen een ritje met de gele schoolbus niet snel vergeten. Daarnaast is deze bus een enorme blikvanger die eenvoudig kan worden voorzien van bestickering. Hierdoor is deze bus zeer geschikt voor promotietours en parades of in te zetten als ‘Hop-On Hop-Off Bus’.