Routebeschrijving naar Texel tours

Ontdek onze geweldige locatie op De Vang 33-E in Oudeschild, strategisch gelegen achter de bruisende Waddenhaven van Texel.

Met Openbaar Vervoer (Texelhopper)

Kies voor het gemak van Texelhopper als je met het openbaar vervoer komt. De Texelhopper is een flexibele belbus met een halte genaamd 'Vliegwiel' op slechts 100 meter afstand van ons. In 2024 bedragen de kosten slechts € 3,05 per persoon. Zorg ervoor dat je minimaal 30 minuten van tevoren reserveert op het nummer 0222-784020.

Met de fiets of andere tweewielers

Wanneer je per fiets of ander tweewielig vervoermiddel arriveert, bieden wij handige parkeerfaciliteiten in of naast ons gebouw. Aarzel niet om onze medewerkers ter plaatse om hulp te vragen.

Met de auto

Onze locatie bevindt zich aan de voorkant van het bedrijventerrein De Vang in Oudeschild. Parkeer op eigen risico op het bedrijventerrein, gezien de beperkte beschikbaarheid. Wij adviseren daarom gebruik te maken van het nabijgelegen parkeerterrein op slechts 75 meter afstand. Details hierover vind je hieronder.

Ontdek het gemak en de bereikbaarheid van onze locatie. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Waar kun je parkeren?

Bij onze locatie bieden we 'gratis' parkeergelegenheid aan de IJsdijk, zoals aangegeven op het kaartje aan de linkerkant. Daarnaast zijn er parkeermogelijkheden in het pittoreske dorp Oudeschild en bij de haven van Oudeschild. Houd er rekening mee dat parkeren in deze gebieden betaald is of vereist het Texel Vignet.

Voor groepen, met name als het om een (grote) groep gaat, is het de overweging waard om gebruik te maken van ons eigen busvervoer. Op die manier zorgen wij voor het gemak en de coördinatie, waardoor u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw tijd bij ons.

Ontdek de diverse parkeermogelijkheden en overweeg ons busvervoer voor een zorgeloze ervaring bij ons!

parkeren bij texel tours