Routebeschrijving naar Texel tours

Je vindt onze locatie op De Vang 33-E in Oudeschild, direct gelegen achter de Waddenhaven van Texel. 


Met Openbaar Vervoer (Texelhopper)

Kom je met openbaar vervoer op Texel? Dan bevelen wij de Texelhopper aan, een zogenaamde belbus die op circa 100 meter afstand van ons een bushalte heeft genaamd 'Vliegwiel'. Op dit moment (2023) zijn de kosten hiervan € 3,00 per persoon. Je dient wel minimaal 30 minuten van te voren te reserveren op telefoonnummer 0222-784020


Met de fiets of andere tweewielers

Als je met de fiets of een andere tweewieler komt, kun je deze parkeren in of naast ons gebouw. Vraag ter plaatse onze medewerkers om assistentie.


Met de auto

Wij bevinden ons aan de voorzijde van het bedrijventerrein De Vang in Oudeschild. Parkeren op het bedrijventerrein is op eigen risico en er is beperkte beschikbaarheid. We raden je daarom aan gebruik te maken van het nabijgelegen parkeerterrein op ongeveer 75 meter afstand. Zie hieronder.

Waar kun je parkeren?

Nabij onze locatie kunt u 'gratis' parkeren aan de IJsdijk zoals aangegeven op het kaartje links. Ook in het dorp Oudeschild en op de haven van Oudeschild is er de mogelijkheid tot het parkeren van uw auto. Echter, dit is dan wel betaald parkeren of in combinatie met het Texel Vignet.


Als u met een (grote) groep komt, is het de moeite waard om ons eigen busvervoer te overwegen.

parkeren bij texel tours