cafe cruiser op texel huren

Café Cruiser Texel huren

Op een relaxte én milieuvriendelijke manier Texel ontdekken?

Texel verkennen met de stoere Café Cruiser

scooter huren texel de cafe cruiser

Café Cruiser verhuur op Texel

Als je op zoek bent naar een unieke manier om Texel te verkennen, dan is het huren van een Café Cruiser bij Texel Cruiser zeker een aanrader. Met dit stoere vervoersmiddel dat lijkt op een Harley, zul jij zeker opvallen op de Texelse wegen. De e-scooter heeft een super comfortabele vering en een krachtige elektromotor die volledig geladen is met TexelEnergie.

Comfortabel en krachtig De Café Cruiser is niet alleen een echte blikvanger met zijn brede 17-inch voorwiel en slanke frame, maar biedt ook optimaal rijcomfort dankzij het leren zadel en de dubbele achtervering. Met een motor van maar liefst 2000 Watt en een accu van 30Ah, kun je met een actieradius tot wel 60 km vlot over Texel rijden.

Stoer design en duurzame componenten De Café Cruiser heeft een uniek en stoer design dat veel lijkt op de Harley motoren. De brede wielen en robuuste constructie maken het een unieke verschijning op de weg. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en kortere remweg. Daarnaast heeft de scooter LED verlichting voor en achter.

Milieuvriendelijk rijden op Texel Het rijden met de 100% elektrische Café Cruiser heeft vele voordelen ten opzichte van de hedendaagse verbrandingsmotoren. Zo is het niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Bovendien biedt het de mogelijkheid om op een relaxte manier het prachtige Texel te verkennen.

Kortom, huur een Café Cruiser bij Texel Cruiser en ontdek op een stoere en duurzame manier het mooie eiland Texel.

cafe cruiser huren op texel voor rijden

Waarom je een Café Cruiser wil rijden

  • Oogstrelend design
  • Uitstekende wegligging
  • Geschikt voor grotere afstanden
  • Grote zwaardere motor met veel vermogen


De Café Cruiser is een tijdloze elektrische scooter (cruiser) van hoogwaardige kwaliteit. Elektrisch rijden heeft daarnaast ook andere voordelen. Zo staat jou Café Cruiser direct aan wanneer je hem start en heb je meteen vol power! Houd je van pittig rijden, dan zal deze e-scooter wel bij jou in de smaak vallen!

Wat zijn de voorwaarden om op een Café Cruiser te rijden?

Om een Café Cruiser scooter te huren heb je minimaal een rijbewijs AM nodig. De e-scooters hebben een snelheid van 25 kilometer per uur. Verdere voorwaarden vind je hier

Let op, reserveer je Café Cruiser snel

Een E scooter huren op Texel is erg populair. Daarom raden we je aan ruim op tijd een boeking te maken om teleurstelling te voorkomen.

Zo eenvoudig werkt het huren!

Huur in slechts 3 stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter

keuze verhuur

Maak jouw keuze

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
online boeking

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is het geregeld.
klaar om te rijden op texel

Alles staat direct klaar!

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie in Oudeschild

Wanneer kun je onze Café Cruisers huren?