evenement op maat

Evenement op maat

Texel Tours maakt úw evenement op maat. 

De reis, het verblijf, het programma en de catering.

Hulp nodig bij de organisatie van uw Evenement op Texel?

Texel Tours: Uw specialist op Texel!

Elk bedrijf en elke organisatie heeft unieke behoeften. Bij Texel Tours stellen we daarom uw evenement op maat samen. Van de reis tot het verblijf, van het programma tot de catering; bij Texel Tours verwerken we uw briefing en wensen tot in de kleinste details.

Een op maat gemaakt evenement op Texel

Elk evenement op maat bij Texel Tours heeft een specifiek doel, afgestemd op de behoeften van onze klanten. Soms draait het om teambuilding of het integreren van bedrijfsculturen. In andere gevallen is het doel om uw medewerkers uw waardering te tonen; een incentive. Wat uw doel ook is, bij Texel Tours draait alles om maatwerk! Uw doel is onze uitdaging!

Oog voor detail

Het succes van een op maat gemaakt evenement zit in de details. Juist daar blinkt Texel Tours in uit. Van de bootreis naar Texel tot de keuze van de catering. Van het strandprogramma tot de accommodatie keuze en van het plan voor slecht weer tot het vervoer op het eiland.

Verassend, onderscheidend, en tot in de puntjes geregeld.

Briefing en realisatie

Voor een op maat gemaakt evenement is een heldere briefing en nauwe afstemming essentieel. Bij Texel Tours streven we er juist naar om uw evenement perfect aan uw wensen te laten voldoen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en kennis van het eiland zorgen we ervoor dat de gestelde doelen worden behaald.

Van Concept naar Realiteit op Texel

Mooie woorden zijn één ding. Wij willen echter concrete resultaten leveren. Bent u benieuwd hoe wij uw evenement op maat kunnen realiseren op basis van uw wensen? Neem dan contact op met Texel Tours. Want wij zijn dé partner voor steeds meer bedrijven die kiezen voor de Wadden.

Welkom!

veerboot naar texel

De reis naar Texel

Klaar voor Avontuur!

Gooi de trossen los! De Texel-beleving begint zodra de veerboot zich losmaakt van de kade in Den Helder: de reis naar Texel is begonnen! De band met uw dagelijkse leven is verbroken, het avontuur kan beginnen. De reis naar Texel is niet slechts een noodzakelijkheid, maar een essentieel onderdeel van elk eilandprogramma. Texel Tours kent alle mogelijkheden voor uw reis naar Texel en regelt alles tot in de puntjes!

Planning

Hoe gaat u naar Den Helder reizen? Laat u uw deelnemers met eigen auto's komen? In dat geval zorgen wij voor parkeergelegenheid! Of verkiest u busvervoer, eventueel met catering? Geen probleem. Wat uw keuze ook is: wij zorgen ervoor dat de reis soepel verloopt. En om vooraf op die vraag te anticiperen, zoeken we ook voor laatkomers een passende oplossing!

Bootreis naar Texel

Er zijn verschillende manieren om naar Texel te reizen. Zoals J.J. Slauerhoff schreef: 'Te varen naar het eiland van geluk'. Dit kan met een van de luxe veerboten van TESO (de Texelse stoombootmaatschappij), maar ook met de snelle watertaxi 't Sop. Of misschien kiest u voor een authentiek zeilschip van de bruine vloot: zon, zee, wind. En exclusief voor uw gezelschap kunnen we zelfs de voormalige vissersboot TX20 regelen! Tip voor een onvergetelijke ervaring: onderweg laten we een snelle motorboot langszij komen. Uw deelnemers stappen over voor een supersnelle rit over het Wad! 

Uw reis naar Texel wordt legendarisch! Informeer naar de mogelijkheden!

hotelovernachting in texel

Uw verblijf op Texel

Een Onvergetelijk verblijf op Texel

Voor een meerdaags programma op Texel kent Texel Tours alle mogelijkheden om uw verblijf onvergetelijk te maken. Afhankelijk van uw wensen, budget en groepssamenstelling zoeken wij een accommodatie die perfect aansluit bij úw verblijf op Texel! Wij weten precies welke keuzes we moeten maken.

Accommodaties op Texel

Op Texel werken wij samen met alle logiesverstrekkers. Wilt u verblijven in een luxe strandhotel, direct aan de Noordzee? Geen probleem! Liever in een luxe bungalowpark? Of toch in een knus familiehotel, een B&B, appartementen, bungalows, villa's, een groep accommodatie of een typisch eilander pension? Wij kennen al deze mogelijkheden en nog veel meer.

Overnachten op een schip in de Haven van Oudeschild

Een verrassende en passende optie om tijdens uw verblijf op Texel te overnachten, is op een 'bruine vloot' schip. Authentiek, eilands, nautisch, knus en uniek. Dit schip halen we natuurlijk voor u op in Den Helder en zeilt vervolgens naar de prachtige haven van Oudeschild. Zo combineert u vervoer en verblijf op een bijzondere manier. Voor grotere gezelschappen kunnen we zelfs meerdere schepen combineren tot een 'vloot'. Zelfs een heen- of terugreis in regattavorm behoort dan tot de mogelijkheden!

Texel Tours: De Texel-specialisten

Wij kennen Texel en de andere Waddeneilanden door en door, waardoor we altijd de juiste keuzes maken en u deskundig kunnen adviseren over uw verblijf op Texel en alle andere aspecten van uw eiland-evenement. Neem gerust contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op

Als u overweegt om uw evenement op Texel te organiseren, staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. We denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
tevreden klanten op texel bij een golfclinic

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 tevreden opdrachtgevers gingen u reeds voor op Texel
groepen op texel

Groepen op Texel

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
groot aanbod activiteiten op texel

Groot aanbod

Een uitgebreid aanbod dat alles omvat voor uw bedrijfsuitje, allemaal onder één dak. Volledig op maat gemaakt.