Texel RLLY, navigeer-en-ontdek-puzzelrit.

Avontuurlijke Texel RLLY

Navigeer-en-Ontdek-Puzzelrit op Texel!

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor iedereen

Vanaf 1 tot 150 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Slechts €21,50 p/team

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Digitale begeleiding over Texel

Avontuurlijke navigeer-en-ontdek-puzzelrit

Welkom bij onze meeslepende avontuurlijke belevenis, waarbij je een fantastische dag zult beleven met een navigeer en ontdek puzzelrit op het prachtige eiland Texel. Met behulp van de RLLY-app zullen we je begeleiden tijdens deze unieke reis, die ook mogelijk is bij slecht weer. Vergeet de traditionele puzzeltochten, want wij bieden een revolutionaire ervaring die je zintuigen zal prikkelen en je hart sneller zal laten kloppen.

De Ultieme Puzzelrit op Texel

Onze navigeer en ontdek puzzelrit op Texel is de ultieme combinatie van avontuur, verkenning en uitdaging. Tijdens deze unieke ervaring ga je op pad met je eigen voertuig en de RLLY-app als je betrouwbare gids. De rit duurt maar liefst 2-3 uur en voert je door de meest adembenemende landschappen van dit prachtige eiland.

Een Revolutie in Puzzeltochten

Wat deze ervaring echt uniek maakt, is de innovatieve RLLY-app. Deze app maakt gebruik van geavanceerde technologie om je stap voor stap door de puzzelrit op Texel te begeleiden. Je zult jezelf onderdompelen in een meeslepend verhaal vol intriges en uitdagende raadsels. De app voorziet je van aanwijzingen en opdrachten, die je zult moeten oplossen om verder te komen in de puzzelrit.

Online Texel RLLY reserveren
direct online te reserveren

Hoe werkt de Texel RLLY?

Schaf startcode aan

1: Schaf startcode aan

Na aanschaf via deze website / een partner ontvang je binnen 1 uur de startcode per e-mail. Ondertussen kun je de RLLY app  alvast downloaden.
startcode ingeven

2: Open de gewenste route

Zoek de route die je wilt doen op in de app (de dichtst bij zijnde staat bovenaan), open hem en geef de ontvangen startcode in!
starte

3: Ga naar het startpunt

Begeef je naar het startpunt. (weergegeven in de app) Als je binnen 50 meter van het startpunt bent aangekomen kun je de route starten!
kompas volgen op texel

4: Volg het kompas naar het volgende waypoint

Volg het kompas en beLEEF! De app toont je de richting naar en afstand tot het eerstvolgende waypoint, jij bepaalt hoe je daar gaat komen!
vragen over de omgeving

5: Leer over de omgeving & los de opdrachten op!

Aangekomen bij een waypoint (binnen een straal van ca. 30 meter) ontvang je een melding en wordt de opdracht gepresenteerd.
finish texel rlly

6: Finish – Bekijk jouw score

Aangekomen bij een waypoint (binnen een straal van ca. 30 meter) ontvang je een melding en wordt de opdracht gepresenteerd.

Verken de Prachtige Gebieden van Texel

Tijdens de navigeer en ontdek puzzelrit op Texel zul je de mooiste gebieden van het eiland verkennen. Van de uitgestrekte stranden tot de schilderachtige dorpjes, je zult versteld staan van de diversiteit en schoonheid van Texel. Elk gebied heeft zijn eigen charme en bezienswaardigheden, die je zult ontdekken terwijl je de puzzelrit volgt.


Puzzel je een Weg naar Succes

De navigeer en ontdek puzzelrit op Texel is niet alleen een geweldige manier om de omgeving te verkennen, maar ook een uitdagend avontuur op zich. Elke opdracht en puzzel die je tegenkomt, zal je brein op de proef stellen en je logisch denkvermogen aanscherpen. Alleen door slimme keuzes te maken en samen te werken met je teamgenoten kun je de ultieme beloning bereiken.


Een Onvergetelijke Ervaring op Texel

Of je nu een avontuurlijke reiziger bent, een gezin dat op zoek is naar een unieke activiteit of een groep vrienden die een uitdaging willen aangaan, onze navigeer en ontdek puzzelrit op Texel is geschikt voor iedereen. De rit is volledig aanpasbaar aan jouw wensen en behoeften, zodat je kunt genieten van een onvergetelijke dag vol avontuur en plezier op dit prachtige eiland.


Reserveren en Meer Informatie

Wil je zelf deze fantastische dag beleven met een navigeer en ontdek puzzelrit op Texel? Bezoek onze website en reserveer jouw plek vandaag nog. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoon 0222-315555. Wacht niet langer en maak je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten op Texel!


Vragen over de Texel RLLY

Kun je met 1 Texel RLLY spelen met meerdere mensen?

Je krijgt met 1 apparaat toegang tot de rally en kunt het alleen met z'n tweeën of zelfs met 5 personen spelen.

Weet je van tevoren waar je naar toe gaat op Texel?

Je weet van tevoren niet waar je naartoe gaat en waar je zult eindigen. Je zult alle opdrachten dus correct moeten uitvoeren om verder te komen. Onderweg kom je langs mooie gebouwen en prachtige natuur. Je kijkt je ogen uit!

Is de app van Texel RLLY voor iedereen beschikbaar?

Ja, de app kun je zowel als Android gebruiker als Apple gebruiker downloaden.

is het handig een volle telefoon(batterij) te hebben bij de start

ja dat is eigenlijk noodzakelijk, je kunt ook voor reserve een zogenaamde powerbank meenemen

Zit er op alle voertuigen (fatbikes, e-choppers enzovoorts) standaard een telefoonhouder?

Nee dat zit er niet, deze kun je er optioneel bij kopen bij ons op locatie

Texel RLLY bestellen
Direct online bestellen