teambuilding texel

Arrangementen voor groepen

Diverse voorbeeld groepsarrangementen op Texel

Dagje Texel arrangementen

Ontdek onze uitgebreide selectie groepsarrangementen

Texel, een paradijs voor groepen die op zoek zijn naar avontuur, natuur en verbondenheid, verwelkomt reizigers van allerlei aard. Of het nu met familie, vrienden of collega's is, een scala aan arrangementen staat klaar om jouw groepservaring onvergetelijk te maken.


Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij een vogelsafari of een bezoek aan de zeehondenopvang. Ook een dagje vissen op de Waddenzee behoort tot de mogelijkheden.

Actieve Avonturen

Texel biedt een scala aan sportieve groepsarrangementen, zoals strandzeilen, kitesurfen en groepsfietstochten om het prachtige eiland te verkennen. Voor wie het liever rustiger aan doet, zijn er wandelingen door de duinen of bezoeken aan de vele musea en historische plekken op Texel.

Natuurlijke Verkenningen

De natuur op Texel biedt talloze mogelijkheden, van vogelsafari's tot bezoeken aan zeehondenopvang Ecomare. Het is zelfs mogelijk om een dag te gaan vissen op de Waddenzee of Noordzee, een unieke ervaring voor natuurliefhebbers.

Culinaire Verwennerij

Proef de lokale Texelse specialiteiten zoals het overheerlijke Texelse lamsvlees en het beroemde Texelse bier tijdens een proeverij. Leer zelfs hoe je de perfecte Texelse schapenkaas kunt maken!


  • Accommodaties variërend van gezellige vakantiehuizen tot groepsaccommodaties en hotels
  • Talrijke restaurants en cafés om te genieten van de Texelse gastvrijheid

Kortom, Texel biedt voor elk type groep een onvergetelijke ervaring, of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of culinair genot. Ontdek snel de diverse arrangementen en maak van jullie groepsuitje een onvergetelijke ervaring!

Laat me weten als je nog meer hulp nodig hebt!

Neem vrijblijvend contact op

Als u overweegt om uw evenement op Texel te organiseren, staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. We denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
tevreden klanten op texel bij een golfclinic

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 tevreden opdrachtgevers gingen u reeds voor op Texel
groepen op texel

Groepen op Texel

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
groot aanbod activiteiten op texel

Groot aanbod

Een uitgebreid aanbod dat alles omvat voor uw bedrijfsuitje, allemaal onder één dak. Volledig op maat gemaakt.