vrijgezellenuitje op texel

Organiseer een onvergetelijk vrijgezellenuitje!

De leukste activiteiten georganiseerd door Texelaars

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élk vrijgezelle

Vanaf 8 tot 250 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

vrijgezellenfeest texel

Vrijgezellenuitje Texel -succes garantie

Iedere bruid of bruidegom verdient een fantastisch vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Deze vrijgezellen dag hoort net zo uniek te zijn als de man of vrouw waar het om gaat. Deze dag is de aanloop naar een van de mooiste dagen van zijn of haar leven en hoort wel een onvergetelijk moment te zijn.

Droomt de bruid van reizen en lekker eten, organiseer dan een kookworkshop of een walking dinner. Ga een dag verwend worden met een wellness-, beauty- of modellen-dag of geniet van een echte high tea. Staat de aanstaande bruidegom graag in het middelpunt van de belangstelling, dan is een workshop film of smartlappen zingen perfect. Houdt hij van bier? Een bier proeverij bij de Texelse. Is hij al wat ouder? Dan is een Solex of E-choppertocht een tip. Is de bruid of bruidegom sportief, dan is abseilen of mountainbiken een idee.

Door te kiezen voor een vrijgezellenuitje op Texel, kies je eigenlijk voor succes garantie. Het eiland Texel is een geweldig eiland voor een uitje met de familie. Er is zoveel keuze uit allerlei groepsactiviteiten voor alle leeftijden.

Wij, de Texelaars achter Texeltours zijn geboren en getogen inwoners  van het eiland en hebben jarenlange ervaring in het werken met groepen en het organiseren van diverse uiteenlopende events.

Kies voor Texeltours en je kiest voor een vrijgezellenuitje met activiteiten die:

  • Goed op elkaar afgestemd zijn
  • Geschikt zijn voor de hele groep
  • Aan alle wensen voldoen
  • Passen binnen jullie budget


Weten wat er allemaal mogelijk is op Texel?

  De leukste Texel Tours tips

>30 jaar
organiseren van uitjes
All-in mogelijk
Zonder zorgen op pad
+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 

Wat kost een vrijgezellenfeest?

Texel heeft een enorm aanbod aan leuke activiteiten al dan niet in groepsuitje vorm voor jouw vrijgezellenfeest. Een activiteit is er al vanaf een paar euro en kan natuurlijk afhankelijk van je wensen oplopen tot meer euro's

Vanaf hoeveel personen kan er een vrijgezellenfeest worden geregeld?

Dat is lastig te zeggen. Voor sommige tips geldt een minimum van 4 personen, voor anderen geldt een minimum van 20. Is jouw groepsgrootte te klein voor de activiteit van jouw keuze, dan is het in sommige gevallen mogelijk om het uitje te regelen tegen een hogeren prijs per persoon.

Wie betaald meestal het vrijgezellenfeest?

De vrijgezel meestal niet, dus het zijn vooral de andere deelnemers die het totaalbedrag met elkaar delen

Wat moet je vooral niet doen bij een vrijgezellenfeest?

Laat je vooral niet gek maken! 🙂 Als je een vrijgezellenfeest organiseert kan je nooit iedereen 100% tevreden houden van de vriendinnen/familie. Probeer het in ieder geval zo goed mogelijk te regelen. Het is natuurlijk ook niet verplicht dat iedereen er de hele dag bij is. Als sommigen er wel bij willen zijn met eten maar niet met het stappen. Dat is natuurlijk helemaal prima! Laat iedereen lekker doen wat ze willen zodat het voor iedereen een leuke dag is.

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden