vrijgezellenuitje op texel

Vrijgezellenuitje Texel

De perfecte locatie voor een onvergetelijke dag

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élk vrijgezelle

Vanaf 8 tot 250 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

vrijgezellenfeest texel

Vrijgezellenuitje Texel -onvergetelijk en uniek

Iedere bruid of bruidegom verdient een fantastisch vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Het is de aanloop naar een van de mooiste dagen van zijn of haar leven en hoort wel een onvergetelijk moment te zijn. Daarom is het belangrijk om een vrijgezellenuitje te organiseren dat net zo uniek is als de man of vrouw waar het om gaat. Gelukkig is Texel dé bestemming voor een onvergetelijk en uniek vrijgezellenuitje.

Als de bruid van reizen en lekker eten droomt, dan is een kookworkshop of een walking dinner een goede optie. Ga een dag verwend worden met een wellness-, beauty- of modellen-dag of geniet van een echte high tea. Als de aanstaande bruidegom graag in het middelpunt van de belangstelling staat, dan is een workshop film of smartlappen zingen perfect. Houdt hij van bier? Een bierproeverij bij de Texelse is een aanrader. Als hij al wat ouder is, dan is een Solex- of E-choppertocht een tip. Is de bruid of bruidegom sportief, dan is abseilen of mountainbiken een idee.

Als je kiest voor een vrijgezellenuitje op Texel, kies je eigenlijk voor succes garantie. Het eiland Texel is een geweldige bestemming voor een uitje met de familie. Er is zoveel keuze uit allerlei groepsactiviteiten voor alle leeftijden.

Texeltours is de ideale partner voor een onvergetelijk en uniek vrijgezellenuitje. Wij, de Texelaars achter Texeltours, zijn geboren en getogen inwoners van het eiland en hebben jarenlange ervaring in het werken met groepen en het organiseren van diverse uiteenlopende events.

Kies voor Texeltours en je kiest voor een vrijgezellenuitje met activiteiten die goed op elkaar afgestemd zijn, geschikt zijn voor de hele groep, aan alle wensen voldoen en passen binnen jullie budget. Wij garanderen een onvergetelijk vrijgezellenuitje op Texel, waarbij jullie samen herinneringen maken die een leven lang meegaan.


Weten wat er allemaal mogelijk is op Texel?

  De leukste Texel Tours tips

>30 jaar

organiseren van uitjes

All-in mogelijk

Zonder zorgen op pad

+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 

Veelgestelde vragen over een vrijgezellenfeest

Wat kost een vrijgezellenfeest?

Texel heeft een enorm aanbod aan leuke activiteiten al dan niet in groepsuitje vorm voor jouw vrijgezellenfeest. Een activiteit is er al vanaf een paar euro en kan natuurlijk afhankelijk van je wensen oplopen tot meer euro's

Vanaf hoeveel personen kan er een vrijgezellenfeest worden geregeld?

Dat is lastig te zeggen. Voor sommige tips geldt een minimum van 4 personen, voor anderen geldt een minimum van 20. Is jouw groepsgrootte te klein voor de activiteit van jouw keuze, dan is het in sommige gevallen mogelijk om het uitje te regelen tegen een hogeren prijs per persoon.

Wie betaald meestal het vrijgezellenfeest?

De vrijgezel meestal niet, dus het zijn vooral de andere deelnemers die het totaalbedrag met elkaar delen

Wat moet je vooral niet doen bij een vrijgezellenfeest?

Laat je vooral niet gek maken! 🙂 Als je een vrijgezellenfeest organiseert kan je nooit iedereen 100% tevreden houden van de vriendinnen/familie. Probeer het in ieder geval zo goed mogelijk te regelen. Het is natuurlijk ook niet verplicht dat iedereen er de hele dag bij is. Als sommigen er wel bij willen zijn met eten maar niet met het stappen. Dat is natuurlijk helemaal prima! Laat iedereen lekker doen wat ze willen zodat het voor iedereen een leuke dag is.

Wat zijn enkele leuke accommodaties voor een vrijgezellenfeest op Texel?

Enkele populaire accommodaties voor vrijgezellenfeesten zijn Hotel De Lindeboom, Hotel Greenside Texel en Vakantiepark De Krim. Deze bieden comfortabele kamers en faciliteiten voor groepen.

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden