Op zoek naar opslagruimte Texel?

opslag ruimte texel

Opslagruimte huren Texel

Bent u op zoek naar een veilige plek om uw spullen op te slaan op Texel? Bij ons bij Texel Tours hebben wij de perfecte oplossing voor al uw opslagbehoeften.

Of u nu extra ruimte in huis nodig heeft of uw spullen wilt opslaan tijdens een verhuizing, wij hebben opslagruimte op maat voor u.


Onze opslagboxen variëren in grootte en zijn allemaal schoon, droog en veilig. Uw eigendommen zijn bij ons in goede handen. Of u nu een paar items wilt opslaan of uw hele inboedel, wij bieden precies de juiste hoeveelheid ruimte die u nodig heeft.


Onze locatie op Texel is gemakkelijk te bereiken en biedt ruime parkeergelegenheid. U kunt op elk moment van de dag bij uw opslagbox komen en uw spullen ophalen of toevoegen. Het gebruik van onze opslagruimte is dus heel eenvoudig.


Bij Texel Tours hechten wij veel waarde aan uitstekende klantenservice. Ons personeel is vriendelijk en behulpzaam en staat altijd voor u klaar. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste opslagruimte en bieden betaalbare tarieven voor al onze opslagboxen. Zo kunt u uw spullen opslaan zonder uw bankrekening te hoeven plunderen.


Kortom, als u op zoek bent naar opslagruimte op Texel, hoeft u niet verder te zoeken dan Boxen op Texel.


Neem vandaag nog contact met ons op om uw opslagbehoeften te bespreken en een opslagbox te reserveren. Wij staan voor u klaar!

Informatie aanvragen

Hoe werkt het huren van een opslagruimte?

Bent u op zoek naar opslagruimte op Texel? Bij Texel Tours hebben we ruime en goed onderhouden loodsen waarin we dagelijks opslagruimte aanbieden in speciale containers met eigen af te sluiten deur(en). U kunt altijd zelfstandig bij uw opslagruimte komen door middel van onze grote overhead deur met uw eigen sleutel.


Maar wanneer is het eigenlijk handig om opslagruimte te huren? Er zijn verschillende situaties waarin het huren van opslagruimte uitkomst biedt. Bijvoorbeeld voor de opslag van huisraad die alleen in het (toeristen)seizoen gebruikt wordt, of als tussenopslag bij een verhuizing van een oude naar een nieuwe woning. Ook kan het handig zijn in het geval van tijdelijke opslag bij bijvoorbeeld schade aan de woning (door brand, water of andere oorzaken), opslag van onderdelen, bedrijfsmatige opslag of archivering van administraties.


Wilt u een opslagcontainer huren? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0222-315555 of stuur ons een e-mail naar info@texeltours.nl met uw opslagwensen. Wij geven u direct de nodige informatie over de huurmogelijkheden voor een opslagbox, de tarieven en eventueel het huurcontract.

Tarieven opslagruimte huren

Limited

Midi 200x200cm

€ 59,50

per maand
Midi container voor 8 m3 opslag.

Voor particulieren geldt vrijstelling van de BTW, voor bedrijven is de BTW van toepassing (bedrag is exclusief BTW)

Aanvragen


Limited

Large 200x300cm

€92,50
per maand
Large container voor 12 m3 opslag

Voor particulieren geldt vrijstelling van de BTW, voor bedrijven is de BTW van toepassing (bedrag is exclusief BTW)

Aanvragen

Informatie aanvragen over opslagruimte op Texel