uitjes texel door echte texelaars

Bruisende werkweek op Texel!

Georganiseerd door echte Texelaars

Werkweek op Texel zonder zorgen

Een school werkweek op Texel is een geweldige ervaring voor zowel leerlingen als docenten. Texel, het grootste Waddeneiland, biedt talloze educatieve activiteiten en leuke uitstapjes.


Een bezoek aan de Waddenzee mag niet ontbreken tijdens de school werkweek. Het is een uniek natuurgebied dat bekend staat om zijn rijke flora en fauna. Ga mee met een excursie en leer alles over de bijzondere planten- en dierenwereld van de Waddenzee.


Op Texel zijn er ook verschillende educatieve activiteiten te vinden, zoals een bezoek aan Ecomare, het zeehondenopvangcentrum en natuurmuseum. Hier kunnen leerlingen alles leren over de flora en fauna van de Wadden.

Voor sportieve activiteiten is er op Texel ook genoeg te doen. Leerlingen kunnen kitesurfen, raften, mountainbiken en nog veel meer.


Daarnaast is er volop gelegenheid om te ontspannen, zoals yoga op het strand of een wandeling door de duinen.

Tijdens de school werkweek op Texel verblijven de leerlingen en docenten in comfortabele accommodaties, variërend van gezellige groepsaccommodaties tot luxe hotels. Ook zijn er volop mogelijkheden om te genieten van de lokale specialiteiten in de gezellige dorpjes op het eiland.


Een school werkweek op Texel is een ideale manier om de banden tussen leerlingen en docenten te versterken en tegelijkertijd te leren over de unieke natuur en cultuur van het eiland. Boek nu uw school werkweek en geef uw leerlingen een onvergetelijke ervaring.


Door te kiezen voor een werkweek georganiseerd door Texeltours, weet u zeker dat wij:

  • de leukste plekjes van het eiland kennen;
  • alle Texelse bedrijven, hotels, restaurants en must-see plaatsen kennen;
  • authentieke locaties weten te vinden;
  • weten waar u moet zijn met een (school)groep;
  • lekkere eet- en drinkgelegenheden weten te vind

Wat is er onder andere te doen op Texel

Niet de activiteit op Texel van jouw keuze?

Geen probleem, we hebben immers alleen onze populairste activiteiten op Texel genoemd. Op onze partnerwebsite www.dagje-texel.nl kun je nog veel meer activiteiten en uitjes vinden!

Als je meer informatie wilt of vragen hebt, kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen op telefoonnummer 0222-315555. We helpen je graag verder bij het plannen van een onvergetelijk uitje naar Texel!