uitjes texel door echte texelaars

Bruisende werkweek op Texel!

Georganiseerd door echte Texelaars

Werkweek op Texel zonder zorgen

Een school werkweek op Texel is een buitengewone ervaring voor zowel leerlingen als docenten. Texel, het grootste Waddeneiland, biedt een overvloed aan educatieve activiteiten en boeiende uitstapjes.

Een bezoek aan de Waddenzee mag absoluut niet ontbreken tijdens deze schoolwerkweek. Het is een uniek natuurgebied dat bekendstaat om zijn weelderige flora en fauna. Neem deel aan een excursie en ontdek alles over de bijzondere planten- en dierenwereld van de Waddenzee.


Op Texel zijn tevens diverse educatieve activiteiten te vinden, waaronder een bezoek aan Ecomare, het zeehondenopvangcentrum en natuurmuseum. Hier kunnen leerlingen alles leren over de flora en fauna van de Wadden.

Voor de sportievelingen is er op Texel ook genoeg te beleven. Leerlingen kunnen kitesurfen, raften, mountainbiken en nog veel meer.

Daarnaast is er volop gelegenheid om te ontspannen, zoals yoga op het strand of een wandeling door de duinen.


Tijdens de school werkweek op Texel verblijven leerlingen en docenten in comfortabele accommodaties, variërend van gezellige groepsaccommodaties tot luxe hotels. Ook zijn er volop mogelijkheden om te genieten van lokale specialiteiten in de sfeervolle dorpjes op het eiland.


Een schoolwerkweek op Texel biedt een ideale kans om de banden tussen leerlingen en docenten te versterken en tegelijkertijd meer te leren over de unieke natuur en cultuur van het eiland. Boek nu uw schoolwerkweek en bezorg uw leerlingen een onvergetelijke ervaring.


Door te kiezen voor een werkweek georganiseerd door Texeltours, bent u verzekerd dat wij:

  • de leukste plekjes van het eiland kennen;
  • alle Texelse bedrijven, hotels, restaurants en must-see plaatsen weten;
  • authentieke locaties kunnen vinden;
  • precies weten waar u moet zijn met een (school)groep;
  • heerlijke eet- en drinkgelegenheden weten te vinden.

Wat is er onder andere te doen op Texel

Niet de activiteit op Texel van jouw keuze?

Natuurlijk, we hebben slechts een glimp gegeven van onze meest populaire activiteiten op Texel.

Op onze website vind je nog tal van andere activiteiten en uitstapjes!


Voor meer informatie of als je vragen hebt, kun je tijdens kantooruren contact met ons opnemen via telefoonnummer 0222-315555.

We staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijk uitje naar Texel!