blokarten op texelse strand

Blokarten op Texel

De ultieme activiteit voor uw evenement op Texel. 

Adembenemend, razendsnel en boeiend.

Waar wind en strand elkaar ontmoeten.

blokart strand van texel

Blokarten op Texel

Blokarten op Texel is niet voor niets een van onze meest gevraagde activiteiten voor personeelsuitjes: spectaculair, snel en afwisselend. Met blokarten ervaart u de meest opwindende manier om over het strand van Texel te bewegen. De wind zorgt voor snelheid, de zilte zeelucht vult uw neus en het zand en water spatten op. Een unieke belevenis.

Blokarten op Texel

Blokarten combineert elementen van kitesurfen, surfen en buggyrijden. De blokart bestaat uit een licht buggyframe met luchtbanden en een zeil, vergelijkbaar met een surfzeil. Het sturen gebeurt met het voorwiel, terwijl u plaatsneemt tussen de achterwielen. Met één hand bedient u het zeil en met de andere stuurt u. Dit zijn de ingrediënten voor een opwindende blokartervaring op Texel, het ideale eiland met zijn ruimte en constante wind.

Blokarten. Dé activiteit tijdens uw event op Texel.

Blokarten op Texel staat garant voor snelheid, behendigheid en actie! Na een goede instructie kunt u al snel over het harde strand rijden, dat alleen bij eb droogvalt. Omdat blokarten afhankelijk is van het getij, is het belangrijk dit vooraf aan ons door te geven voor uw bedrijfsuitje. De activiteit kan plaatsvinden van twee uur vóór tot twee uur ná laag water, afhankelijk van de getijden.

Omstandigheden

Blokarten is ook afhankelijk van de wind en ideaal voor groepsuitjes bij windkracht 3 tot 6 op een hard strand. Bij optimale omstandigheden kunt u snelheden tot wel 70 kilometer per uur bereiken! Mochten de weers- of terreinomstandigheden ongunstig zijn, dan bieden wij een passend alternatief, afhankelijk van de situatie.

Blokarten op Texel is dé meest spectaculaire manier om het strand te verkennen! Stapt u ook in?

Let op! Blokarten is enkel te boeken bij een event op maat. Vraag een offerte aan.

Neem vrijblijvend contact op

Als u overweegt om uw evenement op Texel te organiseren, staan wij graag vrijblijvend voor u klaar. We denken graag met u mee om uw verblijf op het eiland onvergetelijk te maken.
tevreden klanten op texel bij een golfclinic

5000+ Opdrachtgevers

Meer dan 5000 tevreden opdrachtgevers gingen u reeds voor op Texel
groepen op texel

Groepen op Texel

Volledig verzorgde evenementen voor groepen van 10 tot meer dan 500 personen.
groot aanbod activiteiten op texel

Groot aanbod

Een uitgebreid aanbod dat alles omvat voor uw bedrijfsuitje, allemaal onder één dak. Volledig op maat gemaakt.