powerkiten texel

Powerkiten

Powerkiten op het Texelse strand

Bij aankomst op het betoverende Texelse strand word je hartelijk ontvangen door onze ervaren instructeur, die je een korte maar krachtige uitleg geeft over de opwindende wereld van Powerkiten. Na deze instructie zweven de kleurrijke vliegers al snel hoog boven je. Binnen enkele minuten leer je de fijne kneepjes van het 'vliegeren', en voor je het weet stuur je de kite behendig van links naar rechts door de adrenaline-gevulde powerzone!

Zodra je de basis van Powerkiten meester bent, wacht een nieuwe uitdaging met de overstap naar een imposante powerkite. Deze reusachtige vliegers kunnen wel tot 5 m2 groot zijn! Met deze krachtige kites ervaar je pas echt de onweerstaanbare kracht van de wind, terwijl je over het schilderachtige strand wordt getrokken en indrukwekkende trucjes uitvoert.

Hoe werkt een Powerkite?

De meeste powerkites hebben 2 of 3 lijnen. Gebruik de twee lijnen om soepel te manoeuvreren (één aan elke kant van de stuurbar) en voeg desgewenst een derde lijn toe, bevestigd om je pols met een handig polsbandje. Deze derde lijn zorgt ervoor dat de kite zijn kracht verliest wanneer je de stuurbar loslaat, waardoor je volledige controle behoudt.

Houd beide benen stevig op het zand terwijl je de kracht van de wind trotseert met je eigen powerkite.

Powerkiten: de ideale strandactiviteit

 Of je nu op zoek bent naar een verfrissende wind door je haren of actieve ontspanning op het strand, Powerkiten is dé perfecte activiteit. Ervaar de ongelofelijke kracht van de wind terwijl je de wendbare vlieger meesterlijk bestuurt. Ideaal voor zowel individuele avonturiers als groepen, zoals vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes.

Vier jullie vriendenuitje op het schilderachtige Texel en maak er samen een onvergetelijke dag (of weekend) van. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten om te delen of naar leuke spellen om elkaar beter te leren kennen, Texel biedt een overvloed aan mogelijkheden. Ontdek nu onze diverse opties en creëer herinneringen die een leven lang meegaan! 

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje op Texel organiseren? Reserveer dan nu en geniet van de adembenemende Texelse natuur!

Kunnen wij je ondersteunen bij het organiseren van een groepsuitje op Texel?

Texel is een fantastisch eiland voor een groepsuitje met bijvoorbeeld je team, familie of vrienden. Een veelzijdig eiland waar gezelligheid, rust, natuur, sport en lekker eten samenkomen. Voor elke groepssamenstelling heeft Texel veel te bieden. Maar het organiseren van een groepsuitje is geen eenvoudige taak. Waar begin je en wat is er allemaal mogelijk?

TexelTours heeft jarenlange ervaring in het plannen van groepsuitjes op Texel die:

  • Goed op elkaar zijn afgestemd
  • Passen binnen het budget
  • Geschikt zijn voor de hele groep
  • Aan alle wensen voldoen

Wij zorgen ervoor dat iedereen, inclusief degene die namens het bedrijf, de vriendengroep of de familie de organisatie heeft, een geweldige dag op Texel beleeft. Zonder stress! 

Laat jouw groepsuitje naar Texel organiseren door TexelTours


Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden