powerkiten texelse strand

Powerkiten

Powerkiten op het Texelse strand

Bij aankomst op het strand bij onze instructeur ontvang je een korte en duidelijke uitleg over het Powerkiten. Na deze instructie kunnen de kites al snel de lucht in. Je leert de basis van het 'vliegeren' en binnen enkele minuten kun je de kite van links naar rechts sturen en door de powerzone laten gaan!

Als je de basis van Powerkiten eenmaal onder de knie hebt, kun je al snel overstappen op een grotere powerkite. Deze grotere kites kunnen wel tot 5 m2 groot zijn! Met grotere kites ervaar je pas echt de kracht van de wind en kun je over het strand getrokken worden en trucjes uitvoeren.


Hoe werkt een Powerkite?

De meeste powerkites hebben 2 of 3 lijnen. 2 lijnen om te sturen (één aan elke kant van de bar) en een eventuele derde lijn die je om je pols bevestigt met een polsbandje. Deze derde lijn zorgt ervoor dat de kite zijn kracht verliest wanneer je de bar (stuurstick) loslaat.

Houd beide benen op het strand met een powerkite

Powerkiten is een geweldige strandactiviteit als je lekker wilt uitwaaien en actief bezig wilt zijn. Ervaar de ongelooflijke kracht van de wind en houd de bestuurbare vlieger onder controle. Het is een ideale activiteit om individueel of in groepen te doen, zoals voor een vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Vier jullie vriendenuitje op Texel en zorg voor een geweldige dag samen (of weekend). Zoek je avontuurlijke activiteiten om samen te doen of juist een leuk spel om elkaar beter te leren kennen? Of ben je op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Kom naar Texel! Ons eiland biedt talloze leuke activiteiten voor mannen en vrouwen. Bekijk nu onze mogelijkheden en maak er een onvergetelijke dag van! Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje op Texel organiseren? Reserveer dan nu en geniet van de prachtige Texelse natuur!


Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden