werken bij texel tours

Werken bij Texel tours

Alle vacatures op een rijtje

Werken bij Texel tours

Texel tours is een veelzijdig bedrijf gevestigd in Oudeschild. Wij verhuren onder andere bussen en touringcars voor groepsvervoer op het eiland. Maar ook verhuren wij e-scooters, e-choppers, e-fatbikes en nog veel meer elektrische voertuigen.

Sinds de jaren '90 zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van dagjes Texel voor uiteenlopende groepen. Om ons bedrijf draaiende te houden, werken bij ons circa 15 medewerkers in verschillende dienstverbanden.


Ben jij op zoek naar een leuke baan op Texel? Kom dan werken bij Texel tours! Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken. Van chauffeurs tot verhuurmedewerkers en van onderhoudsmedewerkers tot marketingmedewerkers, bij ons is er altijd wel een passende vacature voor jou.


Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Houd dan onze website in de gaten voor nieuwe vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@texeltours.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Actuele vacatures

Word verhuur medewerker bij onze scooter en fatbike verhuur op Texel

TexelCruiser is op zoek naar een medewerker verhuur voor scooters voor 8-16 uur per week. Als bedrijf organiseren wij leuke tours en uitjes op het eiland Texel en verhuren wij 100% elektrische e-choppers en solexen waarmee onze gasten het eiland kunnen verkennen.

Als medewerker verhuur scooters geef je uitleg aan gasten en neem je de scooters in ontvangst. Daarnaast zorg je ervoor dat de scooters er altijd spik en span bij staan en neem je telefonisch reserveringen aan. We zoeken iemand die representatief is en zelfstandig kan werken, sociaal en communicatief vaardig is en flexibel inzetbaar is, ook in het weekend en tijdens feestdagen. Het hebben van een rijbewijs A-B heeft onze voorkeur, maar is bespreekbaar.


Als partner in personeelszaken zorgt Please ervoor dat alles goed geregeld is, van sollicitatie tot dienstverband en verloning. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, gratis online trainingen via GoodHabitz en korting op opleidingen van NTI. Daarnaast bieden we leuke extra's zoals kortingen op dagjes uit en verzekeringen.


Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden we erg belangrijk en daarom staat je persoonlijke accountspecialist altijd voor je klaar bij vragen over je baan.


Direct solliciteren:  https://werkenvia.please.nl/vacature/2410/verhuur-medewerker