werken bij texel tours

Werken bij Texel tours

Alle vacatures op een rijtje

Wil jij graag aan de slag op Texel? 

Texel Tours, gevestigd in Oudeschild, biedt een diverse werkplek. We verhuren niet alleen bussen en touringcars voor groepsvervoer op het eiland, maar ook e-scooters, e-choppers, e-fatbikes en een scala aan andere elektrische voertuigen.

Sinds de jaren '90 zijn we gespecialiseerd in het organiseren van dagjes Texel voor diverse groepen. Om ons bedrijf draaiende te houden, hebben we ongeveer 15 medewerkers in verschillende dienstverbanden.

Ben jij op zoek naar een leuke baan op Texel?

Kom dan werken bij Texel Tours! We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Of je nu chauffeur wilt worden, interesse hebt in verhuurwerk, onderhoudswerkzaamheden wilt uitvoeren of je talenten in marketing wilt inzetten, bij ons is er altijd wel een passende vacature voor jou.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Houd dan onze website in de gaten voor nieuwe vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@texeltours.nl. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Actuele vacatures

Word verhuur medewerker bij onze scooter en fatbike verhuur op Texel

Texel Tours zoekt een enthousiaste medewerker verhuur voor scooters voor 8-16 uur per week. Als bedrijf organiseren wij boeiende tours en uitjes op het eiland Texel en verhuren wij 100% elektrische e-choppers en solexen, waarmee onze gasten het eiland kunnen ontdekken.


Als medewerker verhuur scooters verstrek je informatie aan gasten en neem je de scooters in ontvangst. Daarnaast zorg je ervoor dat de scooters er altijd tiptop uitzien en handel je telefonische reserveringen af. We zoeken iemand die representatief is, zelfstandig kan werken, sociaal en communicatief vaardig is, en flexibel inzetbaar is, ook in het weekend en tijdens feestdagen. Het hebben van een rijbewijs A-B heeft onze voorkeur, maar is bespreekbaar.


Als partner in personeelszaken zorgt Please ervoor dat alles goed geregeld is, van sollicitatie tot dienstverband en verloning. Je kunt rekenen op een marktconform salaris, gratis online trainingen via GoodHabitz en korting op opleidingen van NTI. Daarnaast bieden we leuke extra's zoals kortingen op dagjes uit en verzekeringen.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn voor ons van groot belang, daarom staat je persoonlijke accountspecialist altijd voor je klaar bij vragen over je baan.


Direct solliciteren:  https://werkenvia.please.nl/vacature/2410/verhuur-medewerker