jutters experience texel

Jutters Experience

Met het Jutters Experience programma kunnen groepen een waardevolle bijdrage leveren aan het schoonmaken van het strand en het verminderen van de plastic vervuiling in de zee!

Tijdens een avontuurlijke wandeling van een half uur langs het strand verzamelen we niet alleen afval, maar ook alle interessante vondsten die we tegenkomen. Het is altijd fascinerend om te ontdekken wat er allemaal op het strand ligt en waar het vandaan komt. Terwijl de wind door je haren waait en de zon op je gezicht schijnt, krijg je tijdens de jutterswandeling informatie over het jutten zelf, de strandvonderij en allerlei boeiende weetjes over de zee. Daarna gebruiken we de verzamelde spullen om een uniek kunstwerk te creëren. Welk team toont de meeste creativiteit?

Daag elkaar vervolgens uit in activiteiten zoals het jutters-touwtrekken, de uitdagende 'Dronken Jutter' of de snelle race van 'Ren je Rot?' Wie toont zich als het sterkste, handigste of snelste team?

Ga voor de eeuwige roem en win de heerlijke Texelse prijs tijdens deze onvergetelijke Jutters Experience! Dit programma is perfect geschikt voor bedrijfsuitjes gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden