raften op texel

brandingkajakken en raften

Brandingkajakken

Een onvergetelijke actieve ervaring ga je beleven met een kajak. Nu eens niet op een groot meer of rustige rivier, maar in de branding van de zee. Een uitdagende en unieke activiteit op het water die je nog lang bij zal blijven.

In wetsuits en zwemvest gaan jullie met speciale kajaks, waar je op zit in plaats van in zit, de brandig trosteren. Natuurlijk krijgen jullie eerst goede instructies van de instructeur die alles uitlegt en tips geeft. De begeleider gaat ook mee de zee op.

Van zo’n strijd met de zee en de wind keer je moe maar voldaan terug op het strand. Heb je daarna nog energie voor andere strand- en wateractiviteiten of heb je juist energie nodig? Informeer naar ander activiteiten of de mogelijkheden voor eten en drinken om er een complete zee en strand ervaring van te maken.

Raften in de Noordzee branding

Met een groep op zoek naar een onvergetelijke activiteit? Dan is brandingraften iets voor jullie! Samen met jouw team probeer je de Noordzee golven te trotseren. Zodra iedereen een wetsuit aan heeft, zullen de instructeurs uitleggen hoe we te werk gaan bij het brandingraften. Welk team houdt het hoofd boven water? Teamwork is essentieel, zonder teamwork zul je de raft niet door de branding heen krijgen! Pakt jouw team de mooiste golf terug naar het strand? Jullie krijgen een wetsuit van ons welke je rustig aan kunt trekken in een van onze nette kleedkamers, en niet te vergeten: na het brandingraften kunnen jullie heerlijk warm douchen.

Na het raften nog even nagenieten op het strand met een heerlijke bbq of buffet? Of zijn er binnen de groep wensen voor andere activiteiten? Geen probleem, deze zijn zeker te combineren en samen zullen we er een onvergetelijke dag van maken.


Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden