beachbattle texel

Beach Battle

Beach Battle: Een Sensatie van Zand en Zee!

Stap in de opwindende Beach Challenge op het prachtige Texelse strand en laat je betoveren door een onvergetelijke ervaring. Voel het zand tussen je tenen terwijl je de uitdaging aangaat met zowel de krachten van de natuur als je medestrijders.

Deze buitengewone zeskamp omvat een reeks opwindende activiteiten, waaronder Discgolf, de Estafette Race, Watertransport, en nog veel meer. Geniet van de zon, zee, wind en het zand, allemaal gegarandeerd bij de Beach Games.

De Beach Battle en Water Battle bieden een unieke mix van teambuildingactiviteiten op het strand en in de zee. Dit sportieve evenement behoort tot de 'meest populaire' teambuildinguitjes en staat garant voor een ochtend of middag vol actie en plezier, zowel op het strand als in de zee. Of je nu kiest voor een strijd met een mix van strand en zee, of je wilt je collega's uitdagen op het strand of in de zee, de keuze is aan jou.

Teams strijden tegen elkaar in diverse sportieve en ludieke spellen. De climax vindt plaats tijdens een adembenemende finale, waar teams vechten voor de eer. En natuurlijk wacht er een welverdiende prijs op het zegevierende team!

Geen zorgen over spelschema's en teamindelingen; wij nemen alles voor onze rekening. Als je toch graag van tevoren je teams wilt samenstellen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Duidelijke uitleg en begeleiding van de spelonderdelen worden verzorgd, en voor de fanatieke teams fungeren onze begeleiders als strenge maar rechtvaardige scheidsrechters.

De Beach Challenge is niet alleen ideaal voor een familiedag of bedrijfsuitje met teambuilding, maar biedt ook een ontspannen en verbindende ervaring voor vrijgezellenfeesten of vriendenuitjes.

Ontdek de magie van de Beach Challenge en creëer samen onvergetelijke herinneringen op het Texelse strand!

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden