dagje texel vuurtoren

Dagje Texel?

De leukste activiteiten georganiseerd door Texelaars

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke groep

Vanaf 8 tot 1000 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

bedrijfsuitje texel

Dagje Texel -succes garantie

Zoek je een uniek en geslaagd Dagje Texel? Als echte Texelaars helpen ze je bij Dagje Texel graag bij het verzorgen van complete en unieke uitjes naar Texel. 


Ook voor losse activiteiten ben je bij ons aan het goede Texelse adres. Ze bieden in samenwerking met professionele Texelse partners een zorgeloos Dagje Texel aan volop leuke activiteiten voor jong én oud!   Alle ingrediënten voor een succesvol bedrijfsuitje op Texel; van Teambuilding op het water tot inspiratie vol vergaderen in een originele Schapenboet

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland en slechts op 90 minuten rijden vanaf Amsterdam. Op het eiland zelf zijn er vele mogelijkheden om er een geslaagde dag van te maken voor elk gezelschap én voor elk budget. Omdat elk uitje naar Texel uniek is maken wij bij Dagje Texel graag een programma op maat!


Wij als Texelaars zijn expert in het bij elkaar brengen van mensen op ons mooie eiland Texel. Of het nu gaat om een actieve dag in de natuur, lekker op het strand met Teambuilding bezig te zijn of te genieten van een duurzame e-chopper tocht over het eiland.


Weten wat er allemaal mogelijk is op Texel?

  De leukste Texel Tours tips

>30 jaar
organiseren van Dagjes Texel
All-in mogelijk
Zonder zorgen op pad
+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 


Originele en leuke Dagjes Texel

Een Dagje weg hoort er bij en zou ieder jaar een dag moeten zijn waar iedereen naar uit kijkt. Elk jaar weer hetzelfde dagje weg gaat vervelen. Hier vind je originele ideeën en zorg voor een topdag naar Texel voor iedereen waar nog lang over nagepraat wordt.

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden