touringcar texel huren

Touringcar Texel huren?

Op zoek naar touringcar vervoer op Texel, dan ben je aan het juiste adres!

touringcar chauffeur op texel

Touringcar verhuur op het eiland

Heb je een grote groep mensen die vervoerd moeten worden op Texel? Dan hebben wij de oplossing voor je met onze touringcar! Onze touringcar biedt maar liefst 54 zitplaatsen en is ideaal voor groepsvervoer op het eiland.


Onze Texelse chauffeurs beschikken over alle verplichte documenten en zijn bovendien extra getraind in BHV en EHBO, wat voor extra veiligheid zorgt tijdens de reis.


De touringcar is uitgerust met airconditioning, een microfoon en voldoende opslagruimte voor bagage. Zo kunnen jij en je groep comfortabel en veilig van A naar B reizen op Texel.

Touringcar huren voor je bedrijfs- of personeelsfeest?Wil je een touringcar huren voor jouw bedrijfs- of personeelsfeest? Bij Texel Tours kunnen wij niet alleen het vervoer regelen, maar ook het hele feest voor je verzorgen. Door onze ruime ervaring in het organiseren van uitjes en activiteiten maken wij van jouw bedrijfs- of personeelsfeest een onvergetelijke ervaring waar je nog jaren op terugkijkt.
Excursie over het eiland Texel?

Wil je een excursie maken over het eiland Texel? Wij brengen niet alleen jouw gasten van de ene naar de andere locatie op het eiland, maar kunnen ook onderweg van alles vertellen over het leven, wonen en werken op het eiland. Onze chauffeurs zijn rasechte Texelaars en hebben veel kennis over het eiland. Laat je verrassen door hun verhalen en maak er een mooie 'sit and see' ervaring van!

                   

Vragen over de touringcar?

Wat kost een touringcar huren?

De prijs komt eigenlijk tot stand op basis van het aantal kilometers en inzet uren of zoals gebruikelijk op Texel op basis van transfers. Je huurt al een touringcar vanaf € 2,00 per persoon per transfer op Texel.

Kan er een rolstoel mee in de touringcar?

Ja dat kan, als de persoon NIET rolstoelgebonden is en de rolstoel opgeklapt kan worden om onderin de bagageruimte vervoerd te worden.

Is het mogelijk de touringcar zonder chauffeur te huren?

Om verzekeringstechnische redenen is dit niet mogelijk.