touringcar texel huren

Touringcar Texel huren?

touringcar chauffeur op texel

Touringcar verhuur op het eiland

Ben je met een groep op het eiland Texel? En heb je veilig, snel en goed busvervoer nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze touringcar beschikt voor maar liefst 55 zitplaatsen en als het nodig hebben we daar ook nog staanplaatsen bij ook. 

Onze Texelse chauffeurs zijn allemaal in het bezit van de verplichte documenten, maar ook extra getraind in BHV en EHBO. Een veilig idee!


De touringcar is voorzien van airco, microfoon en opslagruimte.

Touringcar huren voor je bedrijfs- of personeelsfeest?
Bij Texel Tours kunnen wij desgewenst ook het hele feest voor je verzorgen. Door onze uitgebreide ervaring met het organiseren van uitjes en activiteiten maken wij jullie bedrijfs- of personeelsfeest een fantastische ervaring om nog jaren op terug te kijken.
Excursie over het eiland Texel?

Wij brengen niet alleen jouw gasten van locatie naar locatie op het eiland, maar kunnen desgewenst tussendoor ook van alles vertellen over het leven, wonen en werken op het eiland. Onze chauffeurs zijn immers rasechte Texelaars met verstand van het eiland. Laat je verrassen door hun kennis over het eiland. Sit and See!

                   

Wat kost een touringcar huren?

De prijs komt eigenlijk tot stand op basis van het aantal kilometers en inzet uren of zoals gebruikelijk op Texel op basis van transfers. Je huurt al een touringcar vanaf € 2,00 per persoon per transfer op Texel.

Kan er een rolstoel mee in de touringcar?

Ja dat kan, als de persoon NIET rolstoelgebonden is en de rolstoel opgeklapt kan worden om onderin de bagageruimte vervoerd te worden.

Is het mogelijk de touringcar zonder chauffeur te huren?

Om verzekeringstechnische redenen is dit niet mogelijk.