Beachclub Texel - Geniet van ontspanning en gezelligheid aan zee

Beachclub Texel

Beachclub Texel is gelegen aan het Noordzeestrand nabij De Koog. Je bent het hele jaar van harte welkom voor ontbijt, lunch of diner.

Of het nu tropisch warm is of winterkoud, bij strandpaviljoen Beachclub Texel kun je op ieder moment van het Texelse strand genieten. Zo kun je in de zomer relaxen in de zon op één van de loungebanken en in de winter knus binnen zitten in het sfeervol ingerichte paviljoen.

Beachclub Texel is dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur open. Drink na een flinke strandwandeling een verse kop koffie van eigen gebrande bonen of begin de dag bij het paviljoen met een lekker ontbijtje. Proef bijvoorbeeld de gezonde yoghurt bowl boordevol vers fruit of ga voor een stevige boterham met spek en ei. Komt u aan na 12.00 uur? Schuif dan aan voor een lekkere lunch! Er staan verschillende broodjes en tosti’s op het menu, maar ook een portie kibbeling om in de strandsfeer te komen.

Voor een borrel ontvangt Strandpaviljoen Beachclub Texel je ook graag. Er is een ruime keuze aan drankjes en borrelhapjes. Geniet van een overheerlijke tapasplank, prik een olijfje of proef de nacho’s. Na de borrel een hapje blijven eten is natuurlijk ook mogelijk. Er is een uitgebreid menu met zowel vis-, vlees-, als vegetarische gerechten. Probeer bijvoorbeeld de zalmfilet met huisgemaakte kruidenroomkaas, saté met kroepoek of de veggieburger van de Vegetarische Slager. Voor de kleintjes is er keuze uit verschillende kindermenu’s.

Evenementen
Met het strand in de voortuin, een ruim terras en een sfeervol paviljoen, vormt Beachclub Texel een schitterend decor voor grote en kleine evenementen. Zo wordt er iedere zomer Beachclub Cinema georganiseerd, waarbij heel Texel bijeenkomt voor een gezellige filmavond op het strand om zowel nieuwe films als oude klassiekers te bewonderen. Ook bruiloften zijn mogelijk bij Beachclub Texel. Het Texelse strand is een droom locatie om je geliefde het ja-woord te geven. Een intieme bruiloft met een klein gezelschap of een uitbundig trouwfeest, het is allemaal mogelijk.

Meer weten over Beachclub Texel? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden