schoolbus trouwvervoer

Trouwvervoer nodig?

Voor jouw mooiste dag, voor jullie én de gasten

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke groep

Vanaf 8 tot 150

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

schoolbus voor trouwbus

Trouwvervoer Texel met Texeltours

Op jullie mooiste dag is het trouwvervoer van groot belang en daarom willen wij je graag helpen bij Texeltours! Het trouwvervoer speelt vaak een belangrijke rol gedurende de dag, niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie gasten en in de fotoreportage of misschien zelfs in jullie eigen film. Het is daarom belangrijk om hier goed over na te denken.

Als echt Texels bedrijf denken we graag met je mee en bieden we bijzonder trouwvervoer aan, zoals onze Amerikaanse schoolbus(sen), luxe touringcar of unieke cabrioletbus(sen). Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je!

>30 jaar

ervaring met busvervoer

All-in mogelijk

Meer dan de bus 

+500

trouwvervoer geregeld op Texel

cabrioletbus als trouwbus

Trouwbus voor als jullie gaan trouwen

Bij ons op Texel hebben we een divers aanbod, maar onze unieke bussen vallen zeker op. Als bruidspaar kun je ervoor kiezen om jezelf te laten vervoeren, samen met ouders, bruidsmeisjes en getuigen.

Of je kunt ervoor kiezen om de gasten gezamenlijk naar verschillende locaties te laten vervoeren. Het kan erg gezellig zijn om samen met een select gezelschap de hele trouwdag te vieren en gezamenlijk vervoerd te worden naar de verschillende locaties op Texel.

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden