paal 17 texel

Paal 17

Op Texel, nabij Ecomare, zijn twee charmante strandpaviljoens te vinden: Paal 17 Aan Zee en Paal 17 Zomers. Deze twee bestemmingen vormen een uitnodigend duo voor bezoekers die het Texelse strand willen ervaren. Laten we de unieke kenmerken van deze locaties ontdekken.

Paal 17 Aan Zee - Een Jaarrond Genot

Omschrijving van Paal 17 Aan Zee

Paal 17 Aan Zee verwelkomt gasten gedurende alle seizoenen van het jaar. Het paviljoen biedt een schitterend uitzicht op het Texelse strand, omgeven door grote ramen die de omgeving optimaal benutten. De culinaire ervaring wordt versterkt door 'Paal 17 De Eerste Etage', een restaurant dat een onvergetelijke eetervaring biedt.

Bedrijfsuitjes op Texel: Culinaire Samenwerking

Diverse Mogelijkheden voor Bedrijfsuitjes

Op zoek naar inspiratie voor bedrijfsuitjes op Texel? Paal 17 Strandpaviljoens biedt een scala aan mogelijkheden. De nauwe samenwerking op het gebied van eten en drinken garandeert het succes van elk bedrijfsevenement. Of het nu gaat om teambuilding gecombineerd met een smakelijke lunch of een uitgebreid diner, bij Paal 17 vind je alles voor een geslaagd uitje.

Familiedagen bij Paal 17: Avontuur voor Iedereen

Familiedagen op Texel

Het organiseren van een geweldige dag voor de familie? Boek een familiedag bij Paal 17 Strandpaviljoens op Texel! Verken samen de prachtige plekken van het eiland en geniet van diverse activiteiten. Van strandwandelingen tot sportieve avonturen, deze dag wordt een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Vrijgezellenuitjes - Texelse Stijl

Verrassende Opties voor Vrijgezellenuitjes

Op zoek naar een uniek vrijgezellenfeest? Texel biedt diverse mogelijkheden voor zowel mannen als vrouwen. Ontdek de verschillende activiteiten bij Paal 17! Van sportieve uitdagingen tot ontspannen bijeenkomsten, er is voor elk wat wils om van dit feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Teamuitjes en Meer: Veelzijdige Mogelijkheden

Uitbreiding van Mogelijkheden bij Paal 17

Naast de eerder genoemde gelegenheden, biedt Paal 17 Strandpaviljoens een breed scala aan activiteiten. Of het nu gaat om een teamuitje, een vriendenbijeenkomst of een speciale gelegenheid, hier vind je arrangementen die perfect aansluiten bij jouw voorkeuren. Paal 17 zorgt ervoor dat jouw evenement een grandioos succes wordt.

Conclusie: Een Unieke Beleving bij Paal 17 Strandpaviljoens

Paal 17 Strandpaviljoens, gevestigd bij Ecomare, biedt twee charmante paviljoens met verschillende openingsperiodes. Met Paal 17 Aan Zee, het hele jaar geopend, en Paal 17 Zomers, seizoensgebonden, is er voor iedereen wat wils. Of je nu een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of teamuitje wilt organiseren, bij Paal 17 vind je alles voor een onvergetelijke ervaring op Texel. Reserveer nu voor een dag vol plezier en gezelligheid aan het strand.


Veelgestelde vragen

  • Is reserveren vereist voor een bezoek aan Paal 17 Strandpaviljoens? Reserveren wordt aangeraden, vooral tijdens drukke periodes, om teleurstellingen te voorkomen.

  • Zijn huisdieren toegestaan bij Paal 17 Strandpaviljoens? Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op het paviljoen.

  • Welke activiteiten worden aangeboden tijdens de seizoensopening van Paal 17 Zomers? Paal 17 Zomers biedt verschillende strandactiviteiten en recreatieve evenementen voor bezoekers van alle leeftijden.

  • Zijn er speciale arrangementen beschikbaar voor grote groepen bij Paal 17? Absoluut, Paal 17 biedt op maat gemaakte arrangementen voor groepen die een speciale gelegenheid willen vieren.

  • Kan ik ter plekke deelnemen aan activiteiten of moet ik vooraf reserveren? Voor sommige activiteiten is reserveren noodzakelijk vanwege beperkte beschikbaarheid, maar er zijn ook activiteiten waar je ter plekke aan kunt deelnemen.

Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in:


Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden