paal 17 texel

Paal 17

Bij Paal 17, gelegen in de nabijheid van Ecomare, vind je twee gezellige strandpaviljoens. Passend genaamd Paal 17 Aan Zee en Paal 17 Zomers. Bij Paal 17 Zomers kun je alleen terecht tijdens het seizoen, van eind maart tot oktober.

Paal 17 Aan Zee - Het Hele Jaar Geopend

Paal 17 Aan Zee is het hele jaar door geopend en biedt een prachtig paviljoen waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op het Texelse strand. Met grote ramen rondom kun je optimaal genieten van de omgeving terwijl je ontspant. Daarnaast heeft dit paviljoen een uniek restaurant genaamd 'Paal 17 De Eerste Etage', wat zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Bedrijfsuitjes - Samenwerking op het Gebied van Eten en Drinken

Op zoek naar leuke en originele ideeën voor een bedrijfsuitje op Texel? Bij Paal 17 Strandpaviljoens werken we nauw samen op het gebied van eten en drinken om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsuitje een succes wordt. Of je nu een teambuildingactiviteit wilt combineren met een heerlijke lunch of een uitgebreid diner wilt organiseren, wij bieden diverse mogelijkheden om jouw bedrijfsuitje onvergetelijk te maken.

Familiedagen - Beleef Samen een Onvergetelijke Dag

Wil je een leuke activiteit voor het hele gezin organiseren? Boek dan een familiedag op Texel bij Paal 17 Strandpaviljoens! Ontdek samen de mooiste plekjes van het eiland en geniet van een dag vol avontuur en gezelligheid. Of het nu gaat om een strandwandeling, een sportieve activiteit of gewoonweg ontspannen op het terras, wij zorgen ervoor dat jullie familiedag een onvergetelijke ervaring wordt.

Originele Vrijgezellenuitjes - Maak er een Onvergetelijke Dag van

Op zoek naar een origineel vrijgezellenuitje? Kom naar Texel en beleef een onvergetelijke dag bij Paal 17! Ons eiland biedt tal van leuke activiteiten voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu wilt deelnemen aan een sportieve uitdaging, genieten van een heerlijke barbecue op het strand of een gezellige borrel wilt organiseren, wij hebben diverse mogelijkheden om van jullie vrijgezellenuitje een onvergetelijke ervaring te maken.

Teamuitjes en Meer - Ontdek de Veelzijdigheid van Paal 17

Naast bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenuitjes bieden we bij Paal 17 Strandpaviljoens nog veel meer mogelijkheden. Of het nu gaat om een teamuitje, een vriendenuitje of een andere speciale gelegenheid, bij Paal 17 kun je altijd terecht voor een unieke en veelzijdige ervaring. Wij hebben verschillende arrangementen en activiteiten die volledig kunnen worden afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar een actieve dag vol sport en spel, een ontspannen middag op het strand of een culinaire verwennerij, bij Paal 17 zorgen we ervoor dat jouw evenement een succes wordt. 

Conclusie

Paal 17 Strandpaviljoens bij Ecomare biedt twee sfeervolle strandpaviljoens waar je kunt genieten van het prachtige Texelse strand en het adembenemende uitzicht. Met Paal 17 Aan Zee, dat het hele jaar geopend is, en Paal 17 Zomers, dat seizoensgebonden is, heb je verschillende opties om te genieten van ontspanning, lekker eten en diverse activiteiten. Of je nu een bedrijfsuitje, een familiedag, een vrijgezellenuitje of een teamuitje wilt organiseren, bij Paal 17 Strandpaviljoens vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring op Texel. Reserveer nu en maak je klaar voor een dag vol plezier en gezelligheid aan het strand.

Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in:


Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden