Restaurant BOSQ

Restaurant BOSQ

Restaurant BOSQ bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van het Texelse dennenbos.

De mediterrane keuken van BOSQ wordt steeds meer geprezen. Chef-kok Robin Koenen, afkomstig van Texel, combineert lokale producten zoals garnalen, kokkels en lamsvlees met de mediterrane keuken, wat resulteert in verrassende smaakcombinaties. Zijn culinaire talent wordt erkend door zowel vaste gasten als vakgenoten, met een vermelding in de top 500 van beste Nederlandse restaurants door de culinaire gids Lekker in 2018.

Robin's passie voor de Middellandse Zee-keuken is duidelijk merkbaar in zijn gerechten, die gekenmerkt worden door pure smaken en eenvoudige bereidingen met slechts enkele ingrediënten. Opvallend is dat de menukaart bij BOSQ geen onderscheid maakt tussen voor- en hoofdgerechten, waardoor gasten kunnen genieten van een diversiteit aan gerechten in kleinere porties.

Naast diner biedt BOSQ ook mogelijkheden voor lunch, brunch en high tea. De wijnkelder is beschikbaar voor privé-diners voor groepen van vier tot twaalf personen.

Met een prachtig uitzicht over de weilanden en het witte kerkje van Den Hoorn, verwelkomen Robin Koenen en zijn vrouw Marlies hun gasten op een bijzondere locatie bij BOSQ.Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden