pakhuus oudeschild

Visrestaurant 't Pakhuus

Visrestaurant 't Pakhuus: Een Culinair Avontuur aan de Haven van Oudeschild

Visliefhebbers vinden in 't Pakhuus een waar paradijs; het menu biedt een uitgebreid assortiment aan verse vis, schaal- en schelpdieren, voornamelijk afkomstig uit de Noord- en Waddenzee. Maar ook voor de liefhebbers van vlees is er genoeg keuze, met seizoensgebonden Texels lam en zelfs een uitgebreid diner voor vegetariërs.

Een Genot voor Visliefhebbers

't Pakhuus, strategisch gelegen aan de haven van Oudeschild, verwelkomt gasten met een capaciteit van zo'n 80 zitplaatsen. Tijdens de zomermaanden biedt het terras aan de voorzijde een fantastische ambiance met een prachtig uitzicht over de haven, vissersboten en rondvaartvaartuigen.

Een Uitgebreide Keuze aan Visgerechten

Het restaurant onderscheidt zich door zijn gevarieerde aanbod aan visgerechten. Van de klassiekers tot creatieve nieuwe combinaties, elk gerecht belooft een smaakvolle ervaring. De focus ligt op de verse vangst uit de omliggende zeeën, wat zorgt voor een authentieke smaak en een ware traktatie voor de smaakpapillen.

Voor de Niet-Viseters

Voor diegenen die niet per se van vis houden, biedt 't Pakhuus alternatieven zoals het beroemde Texels lam. Ook vegetariërs kunnen genieten van een uitgebreide culinaire ervaring met speciaal samengestelde diners.

De 't Pakhuus Ervaring

De atmosfeer van 't Pakhuus is ongeëvenaard. De combinatie van smaakvol eten, een schilderachtig uitzicht op de haven en een warm welkom zorgen voor een memorabele ervaring. De vriendelijke bediening draagt bij aan de algehele gezelligheid.


Voorbeeld arrangementen voor groepen


FAQs

  • Biedt 't Pakhuus ook glutenvrije opties? 't Pakhuus heeft enkele glutenvrije opties beschikbaar op het menu. Het wordt aangeraden om dit bij de reservering aan te geven voor gepersonaliseerde suggesties.

  • Zijn huisdieren toegestaan op het terras? Helaas, vanwege hygiënische redenen, zijn huisdieren niet toegestaan op het terras van 't Pakhuus.

  • Is er parkeergelegenheid in de buurt van het restaurant? Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van het restaurant.

  • Worden er speciale evenementen georganiseerd bij 't Pakhuus? Afhankelijk van het seizoen organiseert 't Pakhuus soms speciale evenementen.

  • Zijn er kindvriendelijke opties op het menu? Ja, het menu van 't Pakhuus heeft ook enkele kindvriendelijke gerechten beschikbaar voor jongere gasten.

Wil je vrijblijvend meer informatie? Vul dan onderstaande formulier in:


Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden