Coastraften en Powerkiten Combi

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en actieve ervaring op het strand en de zee? Dan is de combinatie van Powerkiten en Coastraften de perfecte keuze voor jou! Met deze combinatie hoef je niet te kiezen tussen de zee en het strand, maar kun je beide ervaren. Leer de kracht van de wind te voelen tijdens het Powerkiten en ervaar de spanning en sensatie van het Coastraften.

Powerkiten: de clinic voor vliegeren

Powerkiten is geen gewoon vliegeren en zeker geen kinderspel. Bij Powerkiten draait alles om het leren 'voelen' van de wind en de kite. Je leert hoe je de kite kunt besturen en hoe je zelf kunt reageren op de bewegingen van de kite. In kleine groepen leer je hoe je de kite onder controle kunt krijgen, beginnend met kleine "trainerkites" en uiteindelijk overstappen naar steeds grotere kites.

Tijdens de clinic leer je ook of je van nature geneigd bent om de controle te behouden en te vechten tegen de kite, of dat je juist flexibel bent en jezelf durft te laten meevoeren door de kite. Met deze kennis kun je jouw kite-ervaring perfectioneren en de sensatie van het Powerkiten maximaal beleven.

Coastraften

Bij Coastraften komt het ultieme teamwork naar voren: samen met een groep breek je door de branding en raas je door de golven terug naar het strand. Timing en omkeren zijn cruciaal om de ultieme surfervaring te beleven. Natuurlijk zijn er ook rescue- en teamoefeningen om jouw vaardigheden te verbeteren en te genieten van het vlakke water.

Vergeet niet dat Coastraften een sport is met een risico op overboord slaan. Maar maak je geen zorgen, een kleding set met wetsuit, zwemvest en helm is inbegrepen. Voor zowel dames als heren zijn er kleedkamers aanwezig, dus je kunt je voorbereiden op een dag vol adrenaline en avontuur.

Combinatie van Coastraften en Powerkiten

De combinatie van Coastraften en Powerkiten is een unieke ervaring die je niet wilt missen. Je kunt genieten van beide activiteiten en jezelf uitdagen om jouw vaardigheden te verbeteren en de spanning te beleven. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het Coastraften in roulatie ook plaatsvinden met Surfkayaking, wat het nog meer avontuurlijk maakt.

Boek nu jouw Powerkiten en Coastraften Combi en beleef een onvergetelijke dag op het strand en de zee!

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden