personeelsuitje naar texel

Met een groep naar Texel?

De leukste groepen activiteiten georganiseerd door Texelaars

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke groep

Vanaf 8 tot 1000 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

bedrijfsuitje texel

Groepsuitjes op Texel

Voor groepen

Op zoek naar een bijzondere groepservaring? Texel wacht op jullie! Of het nu een familie-uitje, een weekendje met de sportclub, of een bedrijfsuitstapje is, dit eiland biedt alles voor een onvergetelijke tijd samen.

Groepsuitjes op Texel

Een korte overtocht van 20 minuten en je bent op Texel, weg van de hectiek van het dagelijks leven. Het grootste Waddeneiland verwelkomt je met open armen voor een uitje dat je bij zal blijven. Er zijn diverse accommodaties en activiteiten op maat, perfect voor groepen van alle soorten.

Zelfs voor scholen zijn er betaalbare opties beschikbaar.

Actie en ontspanning

 Texel biedt voor elk wat wils. Of je nu actief bezig wilt zijn of juist wilt genieten van de prachtige natuur en cultuur. Samen uit eten gaan of de lokale kroeg ontdekken? Alles kan. Verschillende bedrijven bieden programma's aan voor groepen, maar je kunt ook ons Texels evenementenbureau inschakelen voor een op maat gemaakt programma.

De leukste Texel Tours tips

 

>30 jaar

organiseren van uitjes voor groepen

All-in mogelijk

Zonder zorgen op pad

+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 

Verblijf voor groepen

Op Texel zijn diverse accommodaties te vinden, afgestemd op verschillende wensen en groepsgroottes. Van groepsverblijven en vakantieparken tot campings met tenthuizen en grotere hotels die groepen kunnen huisvesten. Bonus: scholen op werkweek betalen geen toeristenbelasting!

Groepsuitjes

Soms is het lastig om activiteiten te vinden die geschikt zijn voor je groepsgrootte. Bekijk daarom onze Texeltips voor mogelijkheden zoals natuurlijke lunchbereidingen, strandactiviteiten, TexelCruiser-verhuur en zelfs ijsbadtrainingen die je voor je groep kunt reserveren.

Ontdek Texelse brouwerijen

Texel herbergt vier bierbrouwerijen die een bezoekje waard zijn. Geniet van rondleidingen, proeverijen en heerlijk speciaalbier op terrassen. Elke brouwerij biedt een unieke ervaring, zoals bij Tesselaar Familiebrouwerij Diks, waar je een rondleiding krijgt door de wereld van het bierbrouwen en een proeverij van 3 verschillende bieren in proefglaasjes.

Rondleiding op een schapenboerderij

Ontdek Schapenbedrijf De Waddel op de Hoge Berg, dé plek voor schapenliefhebbers. Boer Jan Willem geeft op aanvraag rondleidingen aan groepen over het boerenerf, waar ongeveer 400 schapen worden gehouden voor verschillende producties.

Hulp nodig voor groepsverblijven?

Weet je niet goed welke accommodatie geschikt is voor jouw groep? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers kennen alle opties en kunnen je uitstekend adviseren. Graag gedaan!

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden