Blokarten en Powerkiten combi

Blokarten en Powerkiten combi, dé coolste windclinic van Texel!

Bij deze combi hoef je niet te kiezen, maar heb volop windsportactie. In twee sessies krijg je beide activiteiten onder de knie en waai je lekker uit op het strand.

In voor een spectaculaire activiteit? Kies dan voor de 2-uurs combi Powerkiten én Blokarten!

Blokarten, ook wel strandzeilen genoemd, doe je natuurlijk bij dé Blokartspecialist van Texel! Test je lef en stuurmanskunsten op het Texelse strand! 

Een blokart is een ingenieuze strandzeilwagen, zo gemaakt, dat je het strandzeilen zonder specifieke ervaring kunt leren. Voor je het weet ga je met een verbluffende snelheid over de zandvlakte en stuif je vlak langs de branding. Op het hardste gedeelte van het strand is de weerstand het laagst en de snelheid dus het hoogst! Tijdens de clinic krijg je uitleg over techniek, zeilregels en veiligheid.

Powerkiten, het is geen vliegeren en het is geen kinderspel.  Voel hoe de wind trekt of draait, en ervaar hoe de kite daarop reageert. Ga je van nature voor controle en dus de strijd met de kite aan? Of ben je flexibel en durf je je te laten meevoeren door de kite? In kleine groepjes wordt je geleerd de kite te voelen en te besturen. Je start met kleine “trainerkites” en de bedoeling is natuurlijk een steeds grotere kite te beheersen.

Actief op Texel? Boek nú & have fun!

NB. Voor Blokarten zijn we qua tijd afhankelijk van een ebstrand en is de benodigde wind, Bft. 4,5 bft t/m 6, vanuit de juiste richting. Bij weersomstandigheden waarbij het Blokarten niet kan doorgaan bieden we een alternatief (buiten)programma aan. Bij reservering bieden we je de keuze uit een aantal alternatieven.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden