beach escape texel

Beach Escape Texel

Beach Escape; van begin tot eind meeslepend!

Bij ons denk je niet binnen kaders... wij gaan voor de buitenervaring. Een uitdagend spel voor zowel denkers als doeners!

Escape Rooms zijn nog altijd ongekend populair, maar bij deze Beach Escape gaat het niet om ontsnappen uit een kamer... Het strand dient als Escape Room, en vastgeklonken aan elkaar beleef je de ultieme Teambuilding met deze Beach Escape! Durven jullie deze uitdaging aan?

Hoe handig zijn jullie als jullie hand in hand gebonden zijn?

Hoe werken jullie het beste samen en hoe gaan jullie om met beperkingen? Vandaag zijn vertrouwen, communicatie en creativiteit essentieel om de 10 opdrachten binnen de maximale tijd van 1,5 uur succesvol te voltooien en zo stap voor stap van de ketens bevrijd te worden. Elk teamlid speelt een rol in dit aaneensluitende geheel van puzzels en fysieke teamtaken. Voor elke goed uitgevoerde opdracht wordt er één handboei van jullie team verwijderd. Welk team is aan het einde bevrijd van alle ketenen en ontsnapt binnen de snelste tijd? Of moeten jullie de rest van jullie uitje geketend aan je medespelers over het eiland gaan?

Met je team strijd je niet alleen tegen andere teams binnen je eigen groep, maar kunnen jullie ook vechten voor de overwinning van het jaar ten opzichte van al onze andere Beach Escape-teams! Zijn jullie het snelste team van 2024? Via social media zullen we verslag doen van de steeds wisselende koploper van het jaar. De ultieme Texelse roem wacht op jullie!

Winnaars van 2021: Team Hein en Ken - Heineken Winnaars van 2020: Team Silvia - Dames 1 AMVJ Winnaars van 2019: Team de Elfjes - de Texelse Reddingsbrigade

Beach Escape; van begin tot eind meeslepend...

  • Dit programma is beschikbaar voor groepen van 10-35 personen. 
  • Per 10 personen vorm je 1 team, elk team wordt begeleid door één van onze instructeurs. 
  • Als het aantal deelnemers per team afwijkt, passen we dit aan zodat de prestatie en uitslag compatibel blijven.

Geschikt voor alle conditieniveaus. Vanwege het karakter van het spel en de opdrachten bieden we Beach Escape alleen aan voor deelnemers vanaf 16 jaar.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden