Beach Escape

Beach Escape; boeiend van begin tot eind! Wij denken niet in hokjes... wij denken outdoor. Een uitdagend spel voor denkers & doeners!

Escape Rooms zijn nog steeds razend populair, maar bij deze Beach Escape gaat het niet om ontsnapping uit een kamer... Met het strand als Escape Room en vastgeketend aan elkaar beleef je de ultieme Teambuilding bij deze Beach Escape! Durven jullie de uitdaging aan?

Hoe "handig" zijn jullie als je aan handen gebonden bent, hoe werk je het beste samen en hoe gaan jullie om met beperkingen? Vertrouwen, communicatie en creativiteit heb je vandaag beslist nodig om de 10 opdrachten binnen de maximale tijd van 1,5 uur goed te vervullen en daarmee één voor één de ketenen af te werpen. Elk teamlid telt mee bij deze aaneenschakeling van breinbrekers en fysieke teamopdrachten. Bij elke goed uitgevoerde opdracht wordt er 1 handboei van je team verwijderd. Welk team is aan het einde weer van alle ketenen ontdaan en ontsnapt binnen de scherpste tijd? Of moet je de rest van je uitje geketend aan je medespelers het eiland over?

Met je team speel je niet alleen tegen de andere teams van je eigen groep, maar kun je ook strijden voor de jaarzege op al onze andere Beach Escape teams! Zijn jullie het snelste team van 2023? Via social media zullen we verslag doen van de steeds wisselende koploper van het jaar. De ultieme Texelse roem ligt in het verschiet!

Winnaars van 2021: Team Hein en Ken - Heineken Winnaars van 2020: Team Silvia - Dames 1 AMVJ Winnaars van 2019: Team de Elfjes - de Texelse Reddingsbrigade

Beach Escape; boeiend van begin tot eind....

Dit programma is te reserveren voor groepen van 10-35 personen. Per 10 personen vorm je 1 team, elk team wordt begeleid door één van onze instructeurs. Bij afwijkende aantallen per team wordt dit aangepast zodat de prestatie/uitslag wel compatibel is.

Geschikt voor alle conditieniveaus. Gezien het spelkarakter en de opdrachten bieden we de Beach Escape enkel aan voor deelnemers vanaf 16 jaar.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden