highland games texel

Highland Games

Ervaar de Schotse sfeer met de Highland Games in Nederland

Ervaar de betoverende sfeer van Schotland hier in Nederland met de Highland Games. Dompel jezelf onder in een mix van cultuur, sport en gedeelde vreugde. Deze oorspronkelijk Schotse traditie, gedateerd terug tot de 11e eeuw, brengt nog steeds dezelfde opwinding en vermaak naar de 21e eeuw.

De spellen beloven avontuur en uitdaging. Van touwtrekken tot boogschieten, elk spel vindt plaats in een prachtige buitenomgeving, waardoor je de frisse lucht en de opwinding van deze activiteiten ten volle kunt ervaren.

Het draait allemaal om samenwerking en teamgeest. Vorm een hechte "clan" en moedig elkaar aan terwijl je geniet van de competitieve, maar vooral leuke sfeer. Winnen is belangrijk, maar het creëren van blijvende herinneringen en plezier hebben is de ware essentie.

Maak deze ervaring compleet met een arrangement op maat. Begin met een stevige lunch om energie op te doen of sluit af met een gezellig diner, zodat de avonturen van de dag besproken kunnen worden.

Ontdek de Schotse warmte zonder Nederland te verlaten. De Highland Games bieden een onvergetelijke dag vol avontuur, teamgeest en genot. Maak van elke seconde een herinnering die je voor altijd bijblijft.

Highland Games op Texel

Wat dacht je ervan om samen met je team(s) de uitdaging aan te gaan? De Highland Games hebben hun weg gevonden van Schotland naar het prachtige Texelse strand. Ontdek een scala aan kracht- en behendigheidsproeven waaruit je kunt kiezen. Onder leiding van een door je eigen team gekozen "team-captain" zul je worden gemotiveerd en aangespoord om topprestaties neer te zetten. Maak je geen zorgen, deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden! Het is tevens een fantastische teambuilding-ervaring voor bedrijven, sportteams en groepen!

Laten we eens kijken naar enkele van de uitdagende onderdelen:

  • Boomstam werpen
  • Autoband werpen
  • Stam stoten
  • Touwtrekken
  • Boomstam-Parcours
  • Het rollen van "Whisky"vaten
  • Spijker slaan
  • Dronken Schot
Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden