Highland Games

Ervaar de Schotse sfeer met de Highland Games in Nederland

Wil je graag de sfeer van Schotland proeven, maar ben je niet in de gelegenheid om daar naartoe te reizen? Geen probleem! Met de Highland Games krijg je volop kans om de Schotse tradities en gezelligheid te ervaren, gewoon hier in Nederland. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een actief bedrijfsuitje of een gezellige familiedag, de Highland Games zijn geschikt voor iedereen. Jong en oud kunnen zich volop uitleven in deze unieke spellen.

Een unieke combinatie van cultuur, sport en plezier

De Highland Games zijn van oorsprong een typisch Schotse bezigheid, waarbij cultuur, sport en sociaal plezier samenkomen. Hoewel ze oorspronkelijk plaatsvonden in de zomermaanden, worden ze tegenwoordig het hele jaar door gespeeld. Volgens de overlevering gaan de Highland Games terug tot de 11e eeuw. Ook in de 21e eeuw bieden de spellen echter nog steeds volop amusement en vermaak.

Een scala aan stoere en uitdagende spellen

Tijdens de Highland Games kun je jezelf onderdompelen in verschillende stoere en uitdagende spellen. Denk bijvoorbeeld aan touwtrekken, boomstam werpen, schapen drijven, boogschieten en hoefijzer werpen. Deze activiteiten vinden plaats in een prachtige buitenomgeving, zodat je optimaal kunt genieten van de frisse lucht en het stoere karakter van de spellen.

Werk samen met je "clan" en laat je helemaal gaan

Bij de Highland Games draait het om samenwerking en teamgeest. Vorm een "clan" met je vrienden, collega's of familieleden en werk samen om de spellen tot een succesvol einde te brengen. Slaak een Schotse yell, moedig elkaar aan en laat je helemaal gaan in de competitieve sfeer van de spellen. Het gaat niet alleen om winnen, maar vooral ook om plezier maken en samen herinneringen creëren.

Maak je dag compleet met een arrangement

De Highland Games zijn te boeken als een compleet arrangement. Begin de dag bijvoorbeeld met een heerlijke lunch om energie op te doen voor de spellen, of sluit de dag af met een gezellig diner om na te praten over de avonturen die jullie hebben beleefd. Op deze manier wordt jullie dag nog specialer en completer.

Beleef de Schotse sfeer hier in Nederland

Wil je de Schotse sfeer ervaren zonder het land te verlaten? Kies dan voor de Highland Games in Nederland. Speel de spellen, geniet van het samenzijn met je "clan" en ervaar de gezelligheid en competitie van dit unieke evenement. Maak van jullie dag een onvergetelijke ervaring vol avontuur en plezier.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden