zandsculpturen op strand van texel

Touwbrug passage en zandsculpturen

Touwbrug passage en zandsculpturen

Touwbrug Passage

In teams gaan we op basis van samenwerking aan de slag om een touwbrug te bouwen en over te steken. Dit kan aansluitend bij uw centrale thema “Teambuilding”. Teamwork, strategie, mentale aspecten, creativiteit, inventiviteit en wederzijds respect zullen bepalende aspecten van de activiteit zijn. De kunst van het balanceren blijkt niet enkel een fysiek onderdeel te zijn.
Alle teamleden moeten een afstand overbruggen zónder de grond te raken. Natuurlijk moet een grote hoeveelheid bagage mee en worden slechts beperkte middelen beschikbaar gesteld. Beperkingen in tijd en communicatie maken het een spannende en voor sommigen (mentaal)vermoeiende, maar leerzame opdracht.

Zandsculptuur-oefening

Tussen zandkasteel en kunstwerk ligt een hele uitdaging…

Met je team creëer je een uiting van de missie of doelstelling waarvoor jullie team op Texel is, en waar jullie als groep of bedrijf voor staan. Hiervoor heb je “speciale” tools ter beschikking. Deze tools kunnen we op verschillende wijze inzetten, waarbij ook diverse aspecten aan de orde komen zoals “delen, elkaar iets gunnen, samenwerken”.
Bouw het logo van je bedrijf of jouw symbool voor “samenwerking”.

De jurering m.b.t. jouw toelichting op jouw sculptuur i.c.m. inzet, creativiteit, sportiviteit en eindresultaat wordt door de “tegenstanders” gedaan. De praktijk leert dat deze transparante methode veel dynamiek brengt in de gehele groep, waaruit veel valt af te leiden over de “staat” van de groep en individu.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden