golfclinic op de texelse

Golfclinic op de Texelse golfbaan

Leren golfen tijdens een golfclinic op de Texelse golfbaan

Droom je ervan om de perfecte slag te slaan en de golfbal te laten vliegen zoals jij dat wilt? Dan is een golfclinic op de Texelse golfbaan precies wat je zoekt! Deze golfbaan is een favoriet onder golfers uit heel Nederland vanwege de adembenemende omgeving en de ontspannen sfeer die er hangt. Wat alle bezoekers hier verbindt, is de liefde voor het eiland en de rust die de golfbaan uitstraalt, gelegen in de duinen bij De Cocksdorp. Bij de aanleg van deze golfbaan is veel aandacht besteed aan het behoud van de flora en fauna, wat resulteert in een prachtige omgeving.

Golfen voor iedereen

Zelfs zonder golfvaardigheidsbewijs en lidmaatschap kun je genieten van deze unieke en ontspannende sport door een golfclinic te volgen tijdens je volgende familie-uitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje.

Leer in korte tijd de basis van het golfen en ga daarna aan de slag met een club en bal op de golfbaan. Hoewel de holes wat dichter bij elkaar liggen dan op een reguliere golfbaan, blijft het doel hetzelfde: speel 18 holes met zo min mogelijk slagen en focus op je puttechniek.

Geniet samen van een sportieve dag en sluit af met een heerlijke lunch of diner op deze prachtige golfbaan.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden