golfclinic op de texelse

Golfclinic op de Texelse golfbaan

Leer golfen tijdens een golfclinic op de Texelse golfbaan

Altijd al willen leren hoe je de golfbal precies kunt raken zoals je wilt? Dan is een golfclinic op de Texelse golfbaan echt iets voor jou! Deze golfbaan is erg populair bij golfers uit heel Nederland vanwege de prachtige omgeving en vooral de relaxte sfeer. Wat alle bezoekers hier bindt, is de liefde voor het eiland en de rust die deze golfbaan uitstraalt, gelegen in het duingebied bij De Cocksdorp. De ontwikkelaars van deze golfbaan hebben bij de aanleg ervan veel aandacht besteed aan het respecteren van de flora en fauna, wat goed te zien is aan de mooie omgeving.

Golfen voor iedereen

Zelfs zonder golfvaardigheidsbewijs en lidmaatschap is het mogelijk om deze unieke en ontspannende sport te beoefenen, door een golfclinic te boeken als actief uitje tijdens je volgende familie-uitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje.

Maak kennis met de golftechniek in een relatief korte tijd en ga vervolgens aan de slag met een golfclub en een golfbal op de golfbaan. De holes staan misschien wat dichter bij elkaar dan op een reguliere golfbaan, maar het principe blijft hetzelfde: speel 18 holes met zo min mogelijk slagen en zorg dat het putten je goed afgaat.

Geniet van een sportief uitje met elkaar en sluit de dag af met een heerlijke lunch of diner op deze prachtige golfbaan.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden