personeelsuitje naar texel

Solextour De Luxe

Beleef een onvergetelijke ervaring op Texel tijdens de Solextour de luxe

bedrijfsuitje texel voor elke groepsgrootte

Voor élke groep

Vanaf 8 tot 1000 personen

bedrijfsuitje voor elk budget mogelijk

Ieder budget mogelijk

Samen met jou regelen we het!

bedrijfsuitje texel goed geregeld

Goed geregeld!

Jarenlange Texelse ervaring

bedrijfsuitje texel

Verken Texel met de Solex

Ben je op zoek naar een unieke manier om het prachtige Nederlandse eiland Texel te verkennen? Dan is een Solextour DeLuxe misschien wel de perfecte activiteit voor jou! In dit artikel zullen we je alles vertellen over deze unieke ervaring, van de geschiedenis van de Solex tot het plannen van je eigen Solextour op Texel.


Wat is een Solex?

Voordat we dieper ingaan op de Solextour op Texel, is het belangrijk om te weten wat een Solex precies is. De Solex is een gemotoriseerde fiets die in 1946 voor het eerst werd geproduceerd in Frankrijk. Het was een populair vervoermiddel in de jaren '50 en '60, voordat auto's populairder werden. Tegenwoordig is de Solex vooral bekend als een leuke en nostalgische manier om steden en landschappen te verkennen.

Geschiedenis van de Solextour op Texel

De Solextour op Texel is een van de meest populaire toeristische activiteiten op het eiland. Het begon allemaal in de jaren '90, toen enkele lokale ondernemers besloten om Solextours aan te bieden aan toeristen die op zoek waren naar iets anders dan de gebruikelijke strandvakantie.

Sindsdien is de populariteit van de Solextour alleen maar toegenomen. Het is een geweldige manier om de prachtige landschappen van Texel te verkennen, en het geeft je een gevoel van vrijheid en avontuur dat moeilijk te vinden is in andere toeristische activiteiten.

Het plannen van je eigen Solextour op Texel

Als je geïnteresseerd bent in het doen van een Solextour op Texel, zijn er verschillende dingen waar je rekening mee moet houden. Weten wat er allemaal mogelijk is op Texel?

  De leukste Texel Tours tips

>30 jaar

organiseren van personeelsuitjes

All-in mogelijk

Zonder zorgen op pad

+7500

Uitjes en activiteiten geregeld 

Reserveer van tevoren

De Solextours zijn erg populair, vooral tijdens het hoogseizoen. Reserveer daarom van tevoren om teleurstelling te voorkomen.

Draag geschikte kleding

Het kan behoorlijk winderig zijn op Texel, dus zorg ervoor dat je geschikte kleding draagt tijdens je Solextour. Denk aan een jas en lange broek.


Een Solextour op Texel is een unieke en onvergetelijke ervaring die perfect is voor iedereen die op zoek is naar avontuur en nieuwe ervaringen. Het is een duurzame manier om het eiland te verkennen en biedt je de kans om de prachtige natuur en geschiedenis van Texel te ontdekken. Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, een Solextour is zeker een van de hoogtepunten van je vakantie op Texel.

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden