boogschieten op texel

Boog-, buks en blaaspijpschieten

Boog-, buks en blaaspijpschieten

Dit is je kans om drie prachtige schietsporten uit te proberen! Zodra iedereen de techniek onder de knie heeft, sluit je af met een competitie ronde.

Schieten met pijl en boog

Handboogschieten is een intrigerende vorm van boogschieten die wel wat concentratie vergt om doel te kunnen raken. Je spant de boog in verticale stand aan, richt de pijl en schiet.

Wanneer je met zijn allen voor een workshop handboogschieten langskomt, hoef je niets mee te nemen. Alle attributen zijn aanwezig en binnen de kortste keren krijg je de slag te pakken. Niet te verwarren met het kruisboogschieten waarbij je horizontaal aanspant. Een handboogschietsessie vindt meestal plaats in competitieverband, waarbij het er soms behoorlijk fanatiek aan toe kan gaan. Boog

Als groepsactiviteit een aanrader voor bijvoorbeeld een teamuitje, maar het werkt ook zeer ontspannend als familie-uitje of als vrijgezellenfeest. Nederland is rijk aan allerlei banen waar je kunt handboogschieten en is geschikt voor alle leeftijden, voor zowel dames als heren. schieten met de handboog en de kruisboog kan vaak ook in combinatie met elkaar beoefend worden.

Leg aan, richt en los een zuiver schot

Luchtbuks schieten is een vak apart. De kracht komt van luchtdruk in plaats van een explosie zoals bij een vuurwapen. Een bijzondere schietsport als het luchtbuks schieten moet je een keer meegemaakt hebben.
Onze Instructeurs geven een uitgebreide instructie alvorens je met de luchtbuks gaat schieten. Eenmaal vertrouwd met het wapen kun je deze sport zowel indoor als outdoor beoefenen. 

Waanzinnig leuk als vriendenuitje of apart teamuitje, maar ook steeds meer gevraagd voor het houden van een vrijgezellenfeest voor mannen. Vaak speel je in teams, waarbij je de hoogste score probeert te halen. Je kunt je geweer richten op standaard scorekaartjes, maar wil je liever zelf een grappig doel uitkiezen kan dat ook. 

Bij luchtbuks schieten komt een heleboel kijken: houding, ademhaling en hoe je de buks vasthoudt. Heb je dit alles onder de knie dan kun je ontzettend zuiver schieten en gaan jullie een hele leuke tijd hebben.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden