boogschieten op texel

Boog-, buks en blaaspijpschieten

Boog-, kruis- en luchtbuks schieten

Wil je eens iets anders proberen? Dan is dit je kans om drie opwindende schietsporten uit te testen! Na een korte introductie over de technieken, kun je je vaardigheden laten zien in een spannende competitie.

Schieten met pijl en boog

Handboogschieten is een intrigerende vorm van boogschieten die concentratie vereist om je doel te raken. Je spant de boog in een verticale positie, richt op je doelwit en laat de pijl los.

Tijdens een workshop handboogschieten zijn alle benodigde attributen aanwezig, dus je hoeft zelf niets mee te nemen. Met de deskundige begeleiding leer je snel de juiste techniek. Handboogschietsessies zijn vaak competitief en kunnen behoorlijk fanatiek worden.

Het is een geweldige groepsactiviteit voor een teamuitje, maar ook ontspannend voor een familie-uitje of vrijgezellenfeest. Handboogschieten is geschikt voor alle leeftijden en zowel mannen als vrouwen kunnen meedoen. Het kan zelfs gecombineerd worden met kruisboogschieten.

Richt nauwkeurig en vuur af

Luchtbuks schieten is een unieke ervaring waarbij de kracht komt van luchtdruk in plaats van een explosie, zoals bij vuurwapens. Onze instructeurs geven een gedegen instructie voordat je aan de slag gaat. Na vertrouwd te zijn geraakt met het wapen, kun je zowel binnen als buiten schieten.

Het is een fantastische activiteit voor een vriendenuitje of teambuilding, en steeds populairder als vrijgezellenfeest voor mannen. Vaak speel je in teams en probeer je de hoogste score te behalen. Je kunt mikken op standaard scorekaarten of zelf een doelwit kiezen.

Bij luchtbuks schieten draait het om houding, ademhaling en grip. Eenmaal onder de knie kun je nauwkeurig schieten en gegarandeerd een geweldige tijd hebben.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden