Zelfpluktuin Texel - Vers Geplukte Bloemen en Fruit op Texel

Natuurlijke Pracht van Voedselbos Texel

Betoverende Overvloed

Ontdek tussen Den Burg en Oudeschild de weelde van het voedselbos. Rijpe aardbeien, sappige bosbessen en kleurrijke bloemen nodigen uit tot een betoverende ervaring. Dwaal door de tuinen, proef vers geplukte lekkernijen en verken de boerderijwinkel met een uitnodigend terras.

Texelse Aardbeienpracht

De roem van dit bos vindt zijn wortels in de aardbeien. Decennia geleden begon de familie Boersen met deze teelt, die al snel uitgroeide tot een lokale favoriet. Nu voorzien de aardbeien niet alleen het bos, maar ook diverse Texelse restaurants van heerlijke taarten en desserts.

Culinaire Ontdekkingen

Gedurende de oogstperiode wordt dagelijks geoogst. De verse vangst wordt verwerkt tot smakelijke producten zoals jam, ijs, taart en smoothies. Geniet ter plaatse van deze verrukkingen in de kas of op het zonnige terras, terwijl kinderen zich volop vermaken.

Avontuurlijk Vermaak

Verken de tuinen en bossen, relax op het terras of volg met de kleintjes het betoverende kabouterpad. Dit speciale pad is ontworpen voor kinderen tot 10 jaar en vertelt het verhaal van kabouter Berry en zijn avonturen, van zaadje tot de heerlijkste kabouterjam. Een bezoek staat garant voor uren plezier, vooral tijdens plukdagen waar je zelf de rijpe vruchten mag plukken.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden