texels beleving

Texels bier proeven

De Texels brouwerij biedt een unieke ervaring aan waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt van het brouwproces van Texels bier en eindigt met een heerlijke bierproeverij! De voormalige zuivelfabriek van Oudeschild, gelegen aan de rand van het natuurgebied 'De Hoge Berg', is nu de thuisbasis van de brouwerij waar de koperen brouwketels glanzen en bijzonder Texels bier wordt gebrouwen.

De Texels beleving begint met een warm welkom en een rondleiding door het panorama met uitzicht op de bottelarij, waar je wordt meegenomen in de wereld van Texels bier. Vervolgens ga je naar de knusse filmzaal waar je ongeveer 45 minuten lang kunt genieten van een film over de geschiedenis en het brouwproces van Texels bier. Ten slotte eindigt de beleving in het proeflokaal, waar je verschillende soorten Texels bier kunt proeven en van de unieke smaken kunt genieten.

De brouwerij is erg trots op het eiland en het bier dat zij produceert en deelt graag haar enthousiasme met haar bezoekers tijdens de Texels beleving. Het is dan ook zeker een aanrader voor bierliefhebbers en Texel fans om deze unieke ervaring te beleven.


Meer weten over Texels bier proeven? Neem vrijblijvend contact met ons op:
Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden