oestertocht waddenzee

Oestertocht op het Wad

Geniet van Texel's Culinaire Schat: De Oestertocht op het Wad

Texel, beroemd om zijn verrukkelijke vis- en zeevruchtengerechten, biedt een unieke gastronomische ervaring: de oestertocht op het Wad. Samen met de gepassioneerde Tesselse Oesterman, Martin, verken je de beste oesterlocaties langs de betoverende Waddenkust.

De tocht start met een boeiende introductie over de oester en zijn habitat. Vervolgens neemt Martin je mee het Wad op, op zoek naar verse oesters. Met zijn deskundigheid wijst hij je feilloos de weg en deelt hij boeiende inzichten over het Wad en zijn buitengewone natuur.

Zodra een overvloed aan oesters is gevonden, volgt het proeven. Martin opent de oesters vakkundig en onthult de kunst van het eten ervan. Terwijl je geniet van een glas bubbels, vers brood, smakelijke smeersels en de heerlijkheden van het Wad, ontdek je een nieuwe culinaire dimensie.

Tijdens deze tocht is stevig schoeisel een must, gezien de modderige grond van het Wad. Het betreden op blote voeten is niet toegestaan.

Een oestertocht op het Wad is een unieke, onvergetelijke ervaring die je verblijf op Texel verrijkt en mag absoluut niet ontbreken op je reisagenda.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden