highland games texel

Highland Games Texel - Doe mee aan de Schotse Spelen op Texel

Als u op zoek bent naar een unieke en uitdagende activiteit voor uw groep op Texel, overweeg dan deelname aan de Highland Games. Deze eeuwenoude Schotse traditie is overgewaaid naar Texel en biedt een geweldige combinatie van competitie, teambuilding en plezier.

Wat zijn de Highland Games?

De Highland Games zijn ontstaan in het Schotse Clansysteem na een opstand en hebben zich ontwikkeld tot een reeks fysieke en sportieve uitdagingen. Clanhoofden spoorden hun sterkste mannen aan om mee te doen met de Games om te bewijzen wat ze waard waren. Vandaag de dag zijn de Highland Games een jaarlijks terugkerend evenement in Schotland en worden ze over de hele wereld georganiseerd.

Deelnemen aan de Highland Games op Texel

Op Texel kunt u nu zelf deelnemen aan de Highland Games en uw groep uitdagen om te bewijzen wat ze waard zijn. Er zijn verschillende onderdelen van de Games beschikbaar, waaronder boomstam zagen, paal en hooibaal gooien, estafette race, Schotse Kastelen en touwtrekken.

  • Boomstam zagen: Deze uitdaging test uw kracht en uithoudingsvermogen terwijl u een boomstam doorzaagt met een zaag.
  • Paal en hooibaal gooien: Hierbij gaat het erom wie het verst een paal of hooibaal kan gooien.
  • Estafette race: Deze race vereist teamwork en snelheid terwijl u het parcours zo snel mogelijk aflegt.
  • Schotse Kastelen: Bouw uw eigen Schotse kasteel met houten blokken en probeer het zo hoog mogelijk te maken zonder om te vallen.
  • Touwtrekken: Test uw kracht en uithoudingsvermogen in deze klassieke competitieve uitdaging.

De Highland Games op Texel zijn niet alleen competitief, maar bieden ook veel plezier en gezelligheid voor de hele groep. Het is een geweldige manier om te teambuilden en uw groep beter te leren kennen.

Als u op zoek bent naar een uitdagende activiteit voor uw groep op Texel, is deelname aan de Highland Games een geweldige optie. Deze eeuwenoude Schotse traditie biedt een unieke combinatie van competitie, teambuilding en plezier voor de hele groep. Probeer het zelf en ontdek wat uw groepsleden waard zijn!

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden