Coastraften en Surfkayak combi

Coastraften en Surfkayak combi

Bij het raften komt het op het ultieme teamwork aan: met een gezamenlijke krachtsinspanning breek je in het raft door de branding rijen heen. Goed timen, omkeren en met een spectaculaire surf terugkeren naar het strand. De kans dat hierbij mensen over boord slaan is niet ondenkbaar en dat levert vaak leuke situaties op. Bij vlakker water hebben we diverse leuke rescue- en teamoefeningen.

SURFKAJAKKEN

Ben je in voor een sensationele ervaring? Met onze speciale surf-kajaks peddel je door de branding, je keert om en je laat je op spectaculaire wijze meevoeren op de bruisende golftoppen. De golfenergie wordt omgezet in pure surfsnelheid. We werken met sit-on kajaks, waarbij je niet met je benen in een kuipje zit. Sla je om? Geen probleem dus, dan val je eraf en klim je er zo weer op. Wel zo makkelijk en zo veilig!

surfkajakken op texel

COMBI COASTRAFTEN EN SUP XXL

Het Coastraften kan ook worden gecombineerd met Sup XXL (Mega SUP), Stand up paddeling voor teams! Hiervoor gelden dezelfde prijs en voorwaarden.


POTTEKIJKERS

Nieuwsgierige zeehonden steken vaak hun kop boven water als we met onze rafts, sups of kajaks op zee zijn, een fantastische belevenis!

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden