beach challenge texel

Beach Challenge

Beach Challenge

Een zeskamp op het strand van Texel. Met het zand tussen je tenen ga je de strijd aan met de elementen en de tegenstanders.

De zeskamp bestaat onder meer uit:

  • Discgolf
  • Estafette Race
  • Water vervoeren

Zee, zand, wind en meestal zon gegarandeerd bij alle Beach games

De beachbattle & waterbattle is een combinatie van Teambuilding activiteiten op het strand en in de zee. Dit sportieve teamuitje valt in de categorie ‘meest populaire’ teambuildinguitjes. Dit uitje zorgt gegarandeerd voor een middag- of ochtend vol actie en hilariteit op het strand en/of in de zee. Je kunt kiezen voor de battle met een combinatie van strand en zee, maar als je liever met je collega’s op het strand of alleen in de zee wilt battelen, is dat ook mogelijk.

Je gaat in teams tegen elkaar battelen. Op het programma staan diverse sportieve en ludieke games. Aan het einde van een zinderende finale wordt gestreden om de eer van jouw team. Uiteraard is er een prijs voor het winnende team!

Je hoeft je geen zorgen te maken over de spelschema’s en teamindeling. Als je wel graag van tevoren de teams wilt indelen, is dat uiteraard mogelijk. Voor de uitleg en begeleiding van de spelonderdelen wordt gezorgd. En als de teams nogal fanatiek zijn, zijn de begeleiders ook nog eens strenge scheidsrechters.

Perfect voor een familiedag of bedrijfsuitje met Teambuilding, maar ook als vrijgezellenfeest of vriendenuitje werken dit soort groepsactiviteiten zeer ontspannend.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden