beach challenge texel

Beach Challenge

Beach Challenge

Een zeskamp op het strand van Texel. Met het zand tussen je tenen ga je de strijd aan met de elementen en de tegenstanders. 

De zeskamp bestaat onder meer uit:

  • Discgolf
  • Estafette Race
  • Water vervoeren


De beachbattle & waterbattle is een combinatie van Teambuilding activiteiten op het strand en in de zee. Dit sportieve teamuitje valt in de categorie ‘meest populaire’ teambuildinguitjes. Dit uitje zorgt gegarandeerd voor een middag-  of ochtend  vol actie en hilariteit op het strand en/ of in de zee. Je kan kiezen voor de battle met een combinatie van strand en zee, maar battle je liever met je collega’s op het strand of alleen in de zee dan is dit ook mogelijk.

Je gaat in teams tegen elkaar battelen. Op het programma staan, diverse sportieve en ludieke games. Aan het einde een zinderende finale, wordt gestreden om de eer van jouw team. Uiteraard is er een prijs voor het winnende team! 

Je hoeft je zelf niet druk te maken over de spelschema’s en teamindeling. Wil je wel graag van te voren de teams indelen, dan is dat uiteraard mogelijk. Voor de uitleg en begeleiding van de spelonderdelen wordt gezorgd. En zijn de teams nog al fanatiek, dan zijn de begeleiders ook nog eens strenge scheidsrechters.

Perfect voor een familiedag of bedrijfsuitje met Teambuilding, maar ook als vrijgezellenfeest of vriendenuitje werken dit soort groepsactiviteiten zeer ontspannend.

Reactie plaatsen