vriendenuitje op texel

De leukste vriendenuitjes

zijn op Texel!

vrienden foto

De allerleukste vriendenuitjes om te doen

Vier jullie vriendenuitje op Texel en zorg voor een geweldige dag met elkaar (of weekend). Zoeken jullie naar avontuurlijke activiteiten om met elkaar te gaan doen, of juist naar een leuk spel om elkaar weer een beetje beter te leren kennen. Vier een verjaardag, jubileum of gewoon het jaarlijkse vriendenuitje waarvoor jullie zoeken naar wat bijzonders.


Wat de reden ook is, Texel en wij zorgen dat jullie uitje een dag wordt om niet snel te vergeten!

Beleef geweldige activiteiten tijdens jullie vriendenuitje op TexelBenieuwd wat er allemaal mogelijk is op Texel tijdens de verschillende vriendenuitjes? Jullie kunnen het zelf zo actief en avontuurlijk maken als jullie zelf willen. Ontdek de mogelijkheden met bijvoorbeeld deze activiteiten:
  • Elektrische scooters huren. Wat is er leuker dan ontspannen op een elektrische scooter over Texel rijden? Nou ja, rijden op een E-chopper. Het is echt een geweldig apparaat, mét elektrische aandrijving. Jullie hoeven niet te trappen, waardoor het een heel ontspannen dagje Texel wordt. Tegelijkertijd zien jullie het eiland van een hele andere zijde.
  • Elektrische Fatbike hurenEn mag het eigenlijk wel een beetje actiever, zonder dat het minder stoer hoeft te zijn? Dan zijn onze elektrische E-fatbikes een goede keuze. Het zijn van die vet stoere fietsen met die typische dikke banden. Reken er maar op dat je veel bekijks zult hebben onderweg, zowel in de dorpen als in de vele buitengebieden van Texel. 
  • Texel RallyZijn jullie er klaar voor om de Texel Rally te doen? Maak een keuze uit onze voertuigen en ga in teams op stap om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden  en zo snel mogelijk want natuurlijk gaan jullie voor de winst.
                   

Is het doen van activiteiten het hele jaar mogelijk?

Jazeker

Kan het ook met de E-chopper of de E-fatbike?

Jahoor geen probleem, wij hebben meer dan genoeg E-choppers en/of E-fatbikes om jullie vriendenuitje tot een succes te maken.