StayOkay Texel

18 augustus 2022

StayOkay Texel

Het hostel ligt centraal op het eiland, op loopafstand van het levendige centrum van Den Burg en 6 km van het strand. Het moderne hostel is ingericht volgens een nieuw interieurconcept: natuurlijke materialen en rustige kleuren zorgen voor een unieke sfeer en een ruimtelijk gevoel. Het hostel beschikt over moderne faciliteiten en elke kamer heeft sanitaire voorzieningen. Bovendien zijn er rondom het hostel speel- en sportvelden. Personeelsfeest, huwelijksfeest of familiereünie? De hostels van Stayokay zijn ideaal voor een leuke tijd met familie, vrienden of collega’s!


 Je slaapt op een meerpersoonskamer in een stapelbed en deelt de kamer met andere gasten. Dit geldt niet als je een privékamer hebt geboekt. Op de kamers ligt een lakenpakket klaar en je maakt zelf je bed op. Handdoeken neem je zelf mee of kun je huren of kopen bij de receptie. Liever net als in een hotel een opgemaakt bed? Bestel dan alsnog het fullservice pakket (inclusief opgemaakt bed, handdoek, douchegel en shampoo). 


Het StayOkay hostel is bijzonder geschikt voor groepen die een eenvoudig maar comfortabel verblijf op Texel willen hebben. 

Reactie plaatsen