StayOkay Texel

StayOkay Texel is een modern hostel dat centraal gelegen is op het eiland, op loopafstand van het bruisende centrum van Den Burg en op 6 km afstand van het strand. Het hostel heeft een nieuw interieurconcept dat gebruikmaakt van natuurlijke materialen en rustige kleuren om een unieke sfeer en een ruimtelijk gevoel te creëren. Er zijn moderne faciliteiten aanwezig en elke kamer heeft sanitaire voorzieningen. Bovendien zijn er speel- en sportvelden rondom het hostel. Of je nu een personeelsfeest, huwelijksfeest of familiereünie organiseert, de Stayokay hostels zijn ideaal voor een leuke tijd met familie, vrienden of collega's!

Belangrijk om te weten over het verblijf bij StayOkay is dat je slaapt op een meerpersoonskamer in een stapelbed en de kamer deelt met andere gasten, tenzij je een privékamer hebt geboekt. Er ligt een lakenpakket klaar op de kamer en je maakt zelf je bed op. Handdoeken kun je zelf meenemen of huren of kopen bij de receptie. Wil je liever een opgemaakt bed zoals in een hotel? Bestel dan het fullservice pakket, inclusief opgemaakt bed, handdoek, douchegel en shampoo.

Het StayOkay hostel is bijzonder geschikt voor groepen die een eenvoudig maar comfortabel verblijf op Texel willen hebben.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden