Texel biertoer

Texel Biertoer: Een Proeverij van Brouwplezier

Duik in de wereld van Texelse bieren met de Texel Biertoer, een onvergetelijke reis langs drie brouwerijen op het eiland. Ervaar het brouwproces, ontdek de lokale ingrediënten en proef de nieuwste seizoensbieren. Een unieke kans om de passie van Texel's biercultuur te beleven!

Het programma:

  • Om 13.15 uur begint de Biertoer op het parkeerterrein op de hoek van Berhardlaan/Waalderstraat in Den Burg. Bij de eerste stop, Brouwerij en Stokerij TX in Oosterend, neem je deel aan een fascinerende rondleiding van 1 uur door de brouwerij en stokerij.
  • Om 14.40 uur gaat de reis verder naar het gezellige proeflokaal van de Texelse Bierbrouwerij in Oudeschild, bekend van het Skuumkoppe-bier. Hier wacht een kort verhaal over de brouwerij, een verrassende proeverij van vier verschillende bieren en een heerlijke borrelplank op je.
  • Rond 16.00 uur vervolgt het avontuur met het busje naar de laatste brouwerij: Bierbrouwerij De Boei in Den Hoorn. De gepassioneerde brouwer vertelt enthousiast over het brouwproces en de bieren in deze kleinschalige brouwerij, inclusief een kijkje in de bijbehorende distilleerderij.
  • Na afloop ontvangt elke deelnemer een uniek pakketje Texelse biertjes om mee naar huis te nemen, met een bier van elke bezochte brouwerij. Rond 17.15 uur keer je terug naar de startlocatie.

De Biertoer is beschikbaar in twee versies. De reguliere Biertoer (met een klein busje) is voor 5 tot 8 deelnemers, individueel aanmelden is mogelijk. Voor grotere groepen (15 tot 20 personen) wordt een midi-bus met chauffeur en gids ingezet, perfect voor bedrijfsuitjes of familie-uitjes! Kosten: Het tarief voor de Biertoer bedraagt €75,- per persoon in beide gevallen. Bij afwijkend aantal deelnemers kun je bij Texel Excursies een op maat gemaakte Biertoer aanvragen.

Let op: Voor deze excursie geldt een minimaal aantal deelnemers. Bij onvoldoende deelname ontvang je tijdig bericht over de status van de excursie. Deze excursie wordt gegeven in het Nederlands.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden