Rondleiding Fort de Schans

Rondleiding Fort de Schans

 Stap terug in de tijd en ontdek het indrukwekkende Fort de Schans, een bolwerk dat ruim 400 jaar geleden op bevel van Willem van Oranje werd opgericht om Noord-Holland te beschermen tegen de dreiging van Spaanse legers. Dit fort, opgetrokken uit aarde en stenen, is een levend stuk geschiedenis dat nog altijd fier overeind staat en een fascinerend verleden herbergt.

Onder begeleiding van een ervaren gids ga je op ontdekkingstocht door het fort en duik je diep in de geschiedenis van Nederland. Het fort vindt zijn oorsprong in de tijd van Willem van Oranje en is later uitgebreid door niemand minder dan Napoleon. De gids neemt je mee op een meeslepende reis langs zeeslagen, rechtspraak, bizarre ziekten en dijkversterkingen, waardoor je een levendig beeld krijgt van de rijke historie van dit imposante bolwerk.

De rondleiding is een unieke ervaring, waarbij je in een intieme groep van maximaal 30 personen de geheimen van Fort de Schans ontrafelt. De beschikbaarheid van de gids is flexibel, waardoor je op verschillende dagen deze historische ontdekkingstocht kunt beleven.

Kom en laat je betoveren door de verhalen die de muren van Fort de Schans fluisteren. Een onvergetelijke reis door de tijd wacht op je!

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden