rondleiding brouwerij stokerij texel

Rondleiding brouwerij Texel - Ontdek het brouwproces

Ontdek de Geheimen van Brouwerij & Stokerij Texel

Bij Brouwerij & Stokerij Texel bieden wij je een unieke ervaring waarbij je een kijkje kunt nemen achter de schermen van ons ambachtelijke bedrijf. Laat je hartelijk ontvangen in onze gezellige taproom, waarna onze deskundige brouwmeester of distillateur je meeneemt naar onze stokerij. Hier krijg je de kans om de fascinerende wereld van het stookproces te ontdekken. Leer alles over de kunst van het distilleren en kom meer te weten over de geheimen achter onze ambachtelijke producten.

Het Brouwproces: Van Mout tot Blik

Na de rondleiding in de stokerij nemen we je mee naar onze brouwerij, waar we je in detail laten zien hoe onze heerlijke bieren worden gebrouwen. Stap voor stap onthullen we het proces, van de moutselectie tot het vullen van de blikken. Leer meer over de zorgvuldig gekozen ingrediënten en de speciale technieken die we gebruiken om onze unieke smaken te creëren. Onze gepassioneerde experts zullen je enthousiast vertellen over de kunst van het brouwen en al je vragen beantwoorden.

Een Proeverij om van te Genieten

Om je bezoek nog specialer te maken, bieden we een uitgebreide proeverij aan. De rondleiding begint in ons sfeervolle proeflokaal, waar je een heerlijke TX cocktail geserveerd krijgt in een proefglas. Laat je smaakpapillen genieten van de unieke smaakcombinaties die onze dranken te bieden hebben. Na de rondleiding sluiten we af met twee proefglaasjes vers van de tap, zodat je de verscheidenheid aan smaken zelf kunt ervaren.

De Perfecte Afsluiting van je Bezoek

Wil je graag nog wat langer van onze producten genieten? Dan nodigen wij je van harte uit om na de rondleiding in ons proeflokaal te blijven. Hier kun je in een ontspannen sfeer napraten en gezellig naborrelen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te adviseren en je kennis te laten maken met onze verschillende dranken. En als je een blijvende herinnering wilt meenemen voor thuis, bezoek dan onze slijterij, waar je een selectie van onze producten kunt kopen.

Ontdek Brouwerij & Stokerij Texel - Een Unieke Belevenis

Onze rondleidingen worden standaard in het Nederlands gegeven. Echter, speciaal voor onze Duitstalige gasten bieden wij op donderdag om 15.30 uur ook rondleidingen aan waarbij rekening wordt gehouden met de Duitse taal.

Kom bij ons langs en laat je betoveren door de geheimen achter Brouwerij & Stokerij Texel. Beleef een onvergetelijke ervaring, waarbij je niet alleen kunt genieten van onze ambachtelijke producten, maar ook de passie en expertise kunt ervaren waarmee ze worden gemaakt. Reserveer nu je rondleiding en ontdek de magie van ons bedrijf.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden