rondleiding brouwerij stokerij texel

Rondleiding brouwerij Texel - Ontdek het brouwproces

Ontdek de Magie van Brouwerij & Stokerij Texel

Bij Brouwerij & Stokerij Texel beleef je een betoverende ervaring waarbij je een blik achter de schermen werpt van dit ambachtelijke bedrijf. Vanaf het warme welkom in de gezellige taproom tot de boeiende rondleiding met onze ervaren brouwmeester of distillateur in de stokerij, wordt je meegenomen in de fascinerende wereld van het stookproces. Ontdek de geheimen achter onze ambachtelijke producten en leer alles over de kunst van het distilleren.

Het Brouwproces: Van Mout tot Blik

Na de intrigerende rondleiding in de stokerij word je meegenomen naar de brouwerij, waar het productieproces van onze heerlijke bieren tot in detail wordt onthuld. Stap voor stap zie je hoe de zorgvuldig geselecteerde mout wordt verwerkt tot het vullen van de blikken. Leer meer over de met passie gekozen ingrediënten en de bijzondere technieken die we gebruiken om onze unieke smaken te creëren. Onze enthousiaste experts delen graag hun kennis over de kunst van het brouwen en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Een Proeverij om van te Genieten

Om je bezoek extra bijzonder te maken, bieden we een uitgebreide proeverij aan. De rondleiding start in ons sfeervolle proeflokaal, waar je een verrukkelijke TX cocktail geserveerd krijgt in een proefglas. Laat je smaakpapillen genieten van de unieke smaakcombinaties van onze dranken. Na de rondleiding sluiten we af met twee proefglaasjes vers van de tap, zodat je zelf de diversiteit aan smaken kunt ervaren.

De Perfecte Afsluiting van je Bezoek

Wil je nog wat langer nagenieten van onze producten? Na de rondleiding ben je van harte welkom in ons proeflokaal. Hier kun je in een ontspannen sfeer napraten en gezellig naborrelen. Onze vriendelijke medewerkers staan paraat om je te adviseren en je kennis te laten maken met ons assortiment aan dranken. Als je een blijvende herinnering wilt meenemen voor thuis, breng dan een bezoek aan onze slijterij, waar je een selectie van onze producten kunt kopen.

Ontdek Brouwerij & Stokerij Texel - Een Unieke Belevenis

Onze rondleidingen worden standaard in het Nederlands gegeven. Echter, speciaal voor onze Duitstalige gasten bieden wij op donderdag om 15.30 uur ook rondleidingen aan waarbij rekening wordt gehouden met de Duitse taal.

Kom bij ons langs en laat je betoveren door de geheimen achter Brouwerij & Stokerij Texel. Beleef een onvergetelijke ervaring, waarbij je niet alleen kunt genieten van onze ambachtelijke producten, maar ook de passie en expertise kunt ervaren waarmee ze worden gemaakt. 

Reserveer nu je rondleiding en ontdek de magie van ons bedrijf.

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden