bedrijfsuitje alfa accountants
Bedrijfsuitjes
Marcel
Bedrijfsuitjes
06/11/2023
1 min
0

Onvergetelijk Bedrijfsuitje op Texel: Alfa Accountants en Adviseurs

06/11/2023
1 min
0

Onvergetelijk Bedrijfsuitje op Texel: TexelTours nam Alfa Accountants en Adviseurs mee op avontuur

Was je op zoek naar de perfecte bestemming voor het laatste bedrijfsuitje van jouw team? Texel was de ideale plek, en TexelTours stond klaar om jou en je collega's een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Dit weekend stond in het teken van plezier, teambuilding en nieuwe avonturen, speciaal georganiseerd voor Alfa Accountants en Adviseurs.

Welkom bij Hotel de Boschrand

Jullie avontuur begon met een warm welkom bij Hotel de Boschrand, jullie comfortabele verblijf op Texel. Dit charmante hotel bood alle voorzieningen die nodig waren voor een ontspannen en aangenaam verblijf. Jullie genoten van de gastvrijheid en maakten je klaar voor een weekend vol memorabele momenten.

Een sfeervolle barbecue bij Paal 9 op het strand

Op de eerste avond werden jullie getrakteerd op een sfeervolle barbecue bij Paal 9, direct aan het strand. De geur van gegrild vlees, het geluid van de golven en het gezelschap van je collega's zorgden voor een ontspannen en gezellige sfeer. Jullie hebben genoten van een heerlijke avond.

Een superleuke e-chopper tour over het eiland

De volgende dag stond er een avontuurlijke e-chopper tour op het programma. Jullie sprongen op deze elektrische scooters en verkenden Texel op een leuke en milieuvriendelijke manier. Jullie reden langs schilderachtige landschappen, adembenemende duinen en pittoreske dorpjes terwijl jullie genoten van het prachtige uitzicht en de frisse zeelucht.

Lekker lunchen bij Paul van Loodsmansduin

Na de e-chopper tour was het tijd voor een heerlijke lunch bij Paul van Loodsmansduin. Dit gezellige restaurant serveerde lokale gerechten en verse ingrediënten, zodat jullie konden genieten van een smakelijke en voedzame maaltijd te midden van de natuurlijke schoonheid van Texel.

Genieten van de powerkite actie bij Zandbank op Paal 17

Het hoogtepunt van jullie bedrijfsuitje was de powerkite actie bij Zandbank op Paal 17. Jullie voelden de adrenaline door jullie aderen stromen terwijl jullie de kracht van de wind ervoeren tijdens het powerkiten op het strand. Het was een geweldige teambuildingactiviteit die zorgde voor plezier en spanning.

Conclusie

Dit bedrijfsuitje op Texel, georganiseerd door TexelTours, was een onvergetelijke ervaring voor Alfa Accountants en Adviseurs. Het weekend zat boordevol plezier, avontuur en teambuilding, waarbij jullie samen nieuwe herinneringen hebben gemaakt. Bedankt voor jullie deelname en we hopen jullie in de toekomst opnieuw te verwelkomen voor een nieuw avontuur op Texel!


Reacties
Categorieën