Bedrijfsuitjes
Marcel
Bedrijfsuitjes
01/11/2024
1 min
0

Ontdek Texel: Een Onvergetelijk Bedrijfsuitje voor Snijder BV

01/11/2024
1 min
0

Ontdek Texel: Een Onvergetelijk Bedrijfsuitje voor Snijder BV

Texels Avontuur met Snijder BV: Een Geslaagd Bedrijfsuitje

Texel, het prachtige eiland, was het toneel van het allereerste bedrijfsuitje in 2024 van Snijder BV uit Urk. Een onvergetelijke ervaring begon met een bezoek aan Ecomare, gevolgd door een adembenemende (ijskoude!) avondwandeling met niemand minder dan onze eigen TX gids, Marcel Wijnalda.

Dag 2: Tuk Tuk Rally en Bowling Avontuur op Texel

Op de tweede dag stond een opwindende Tuk Tuk rally over Texel op het programma. De deelnemers werden getrakteerd op de prachtige landschappen van het eiland, gevuld met teamgeest en competitie. Maar de avonturen stopten daar niet; 's avonds wachtte een spannend bowlingavontuur op vakantiepark De Krim.

Ecomare: Een Duik in de Texelse Natuur

Het bedrijfsuitje begon met een bezoek aan Ecomare, waar Snijder BV de rijke Texelse natuur ontdekte. Van zeehonden tot educatieve tentoonstellingen, Ecomare bood een unieke ervaring die het team dichter bij de natuur bracht.

Avondwandeling met Marcel Wijnalda: Een IJskoude Betovering

De avond bracht een onvergetelijke wandeling onder leiding van Marcel Wijnalda. In het ijzige maanlicht ontdekten de deelnemers Texel op een manier die de zintuigen prikkelde en de banden binnen het team versterkte.

Tuk Tuk Rally: Verken Texel op Wielen

Dag 2 bracht een opwindende Tuk Tuk rally, waar teams Texel verkenden op drie wielen. De wind door de haren, de geur van de zee in de lucht en een competitieve geest vulden de dag met lachende gezichten en onvergetelijke momenten.

Bowling Avontuur op De Krim: Strijd en Gezelligheid

De avonduren brachten een bowlingavontuur op vakantiepark De Krim. Competitie en gezelligheid vloeiden samen terwijl Snijder BV de kegels omver wierp. Een perfecte afsluiting van een bedrijfsuitje vol avontuur.

Dag 3: Workshop Smartphone Fotografie en Texelse Verkenning

Op dag 3 stapte het team van Snijder BV in onze luxe touringcar, op weg naar Quelderhuys voor een boeiende workshop smartphonefotografie van "Bekijk het met Wim." Een leerzame ervaring waarbij medewerkers hun fotografische vaardigheden aanscherpten en de prachtige Texelse omgeving vastlegden.

Lunch in Stijl

Na de workshop genoten de deelnemers van een smakelijke lunch, doordrenkt met lokale smaken en Texelse gastvrijheid. Een moment van ontspanning en samenzijn na een ochtend vol nieuwe inzichten.

Rondje Langs de Vuurtoren

Het bezoek aan Texel werd compleet gemaakt met een ontspannen rondje langs de vuurtoren. De frisse zeelucht, het adembenemende uitzicht en de teamspirit zorgden voor een perfecte afsluiting van dit onvergetelijke bedrijfsuitje.

Reacties
Categorieën