Overtocht naar Texel met de garnalenboot

22 september 2022

Overtocht naar Texel met de garnalenboot


Het avontuur op Texel begint met een onvergetelijke reis aan boord van de garnalenboot. Terwijl je naar Texel vaart, word je uitgenodigd om deel te nemen aan het garnalenvissen, een ervaring waarbij je de vangst van dichtbij meemaakt en zelfs leert hoe je deze verrukkelijke schatten van de Waddenzee kunt pellen.

Maar dat is nog niet alles. De garnalenboot, met zijn minimale diepgang van slechts 60 cm, brengt je ook naar zandbanken waar nieuwsgierige zeehonden ontspannen. Een ontmoeting met deze majestueuze dieren tijdens eb is een ervaring die zowel jong als oud zal betoveren. Bovendien krijg je de kans om een kijkje te nemen in de stuurhut, waar je meer te weten komt over de werking van de boot, zoals de fascinerende radar.

De tocht biedt niet alleen culinaire genoegens door het garnalenvissen, maar is ook een educatieve verkenning van de prachtige Waddenzee. De bemanning deelt enthousiast inzichten over de omgeving en wijst op de diverse bezienswaardigheden, waardoor deze reis een onvergetelijke ervaring wordt voor eenieder die de wonderen van de zee wil ontdekken.

Ben je klaar voor dit unieke avontuur? Boek dan nu jouw plaats aan boord van de garnalenkotter en ontdek de schatten van de Waddenzee op een manier die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.


Lizette Zuyderduijn
Door

Lizette Zuyderduijn

op 26 Jan 2024

Beste Texeltours, Voor onze PV ben ik op zoek naar daguitje naar Texel. Het lijkt mij leuk om de overtocht met de garnalenboot te doen. Welke mogelijkheden zijn er aansluitend op Texel mogelijk? Kunt u mij daarover informeren? Bedankt alvast namens de PV

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden