boot naar texel

Boot naar Texel

Boot naar Texel

Texel Veerbootervaringen om nooit te vergeten

De betoverende reis naar Texel wordt verrijkt door de frequente veerdiensten die dagelijks vertrekken. Het maakt niet uit hoe je reist - te voet, op de fiets, in een auto, motor, camper, vrachtwagen of bus - elke overtocht belooft een avontuur naar het prachtige Texelse eiland. Laat de korte overtocht van circa 20 minuten je in vervoering brengen terwijl je geniet van het rustgevende ritme van de zee.

Vaartijden afgestemd op jouw gemak

De veerboot vertrekt iedere dag vanuit Den Helder op het halve uur, van 's ochtends vroeg tot laat in de avond, zodat je flexibel kunt plannen. En vanaf Texel vertrekt de boot op het hele uur, waardoor je altijd op tijd bent voor je volgende bestemming. Dankzij deze consistente dienstregeling hoef je nooit lang te wachten en ben je snel onderweg.

Vervoer, zonder zorgen

Of je nu reist met een voertuig, te voet of op de fiets, de TESO-veerboten bieden plaats aan ruim 300 voertuigen en 1750 passagiers. Dit Texelse eigendom, actief sinds 1907, staat garant voor een naadloze overtocht, zonder de noodzaak tot reserveren. Voel je vrij om je auto, motor of fiets mee te nemen en geniet van de ontspannen overtocht.

Gemak voor iedereen

Voor voetgangers is er een handig parkeerterrein bij de Veerhaven in Den Helder, met de mogelijkheid om vooraf online of ter plaatse een ticket te kopen voor slechts € 2,50. En voor fietsers is er een speciaal dek aan boord of de optie om ter plaatse een fiets te huren. Gemakkelijk en betaalbaar, zodat iedereen moeiteloos van Texel kan genieten.

Groepsreizen, zonder gedoe

TexelTours staat klaar bij aankomst op Texel voor groepsvervoer naar elke gewenste locatie. Met ervaren chauffeurs en ruime touringcars of minibussen bieden ze een vlotte en zorgeloze overgang naar jouw bestemming. Een slimme keuze om jouw Texelse avontuur comfortabel te beginnen.

Meer informatie vind je op de website van de TESO - www.teso.nl

Reactie plaatsen

  Kunnen we je helpen met jouw eigen Texel Tour? marcel slikker kleine foto

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden