trein naar texel

Met de trein naar Texel

Met de Trein naar Texel

Texel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, inclusief de trein, bus en de TESO boot. De vertrektijden van de verschillende vervoersmiddelen zijn op elkaar afgestemd, zodat je zonder gedoe naar Texel kunt reizen. Hier is een overzicht van de reisroute:

  1. Trein naar Den Helder: Vanuit verschillende steden, zoals Nijmegen en Maastricht, kun je de trein nemen naar Den Helder. Er rijden intercity's via Utrecht en Amsterdam naar Den Helder.
  2. Bus naar Veerhaven: Eenmaal aangekomen op het treinstation in Den Helder, kun je overstappen op buslijn 33 richting de Veerhaven van de TESO. Je kunt een kaartje kopen bij het loket van Connexxion in Den Helder of bij de buschauffeur. Het kaartje kost € 3,00 en kan worden betaald met pin of creditcard, of met je OV-chipkaart. Let op: de terugrit met de bus is gratis.
  3. Boot naar Texel: Op de Veerhaven in Den Helder kun je bij het TESO-loket een bootretour kopen. Dit is handig, omdat je geen apart kaartje voor de terugreis hoeft te kopen. De TESO-boot brengt je in ongeveer 20 minuten naar het eiland Texel.

Voor meer informatie over de treinreis naar Texel kun je terecht op de website van NS - www.ns.nl. Hier vind je gedetailleerde informatie over vertrektijden, tarieven en eventuele wijzigingen.

Reizen met het openbaar vervoer naar Texel is een handige en milieuvriendelijke optie. Je kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht onderweg, zonder je zorgen te maken over files of parkeerproblemen. Dus pak de trein, bus en boot en ontdek het mooie Texel!

Groepsvervoer op Texel met TexelTours

TexelTours is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in groepsvervoer op Texel. Of je nu een bedrijfsuitje, schoolreisje, familiebijeenkomst of ander groepsevenement organiseert, TexelTours biedt een breed scala aan vervoersmogelijkheden. Van comfortabele touringcars tot luxe minibussen, ze hebben de perfecte optie om jouw groep te vervoeren. Met ervaren chauffeurs en een uitstekende service zorgt TexelTours ervoor dat jouw groepsvervoer op Texel een stressvrije en aangename ervaring wordt. Geniet van het gemak en de gezelligheid van samen reizen terwijl je Texel verkent en alle hoogtepunten van het eiland ontdekt.

Reactie plaatsen

Neem vrijblijvend contact met ons, vul het onderstaande formulier in en druk op verzenden